Mínusz 10-15 kiló 6 hét alatt-így lehet? ADIPEX hat?
Az adipexet nem ajánlom. Nem tudom, hogy hat-e, de minek szednél ilyen szarokat? Táplálkozz inkább egészségesen. A Rékás torna jó, de mellette fuss vagy biciklizz is.
6 hét pedig kevesebb mint két hónap. Ennyi idő alatt nem érdemes ennyit fogyni, hacsak nem az a célod, hogy fonnyadt legyen a bőröd és utána a dupláját hízd vissza.
utolsó!te tornázol mellé valamit? vagy mit csinálsz? én ma 2X csináltam végig ezeket:
http://www.youtube.com/watch?v=F256MmfzkVY&feature=related
persze az 1-2-3részt, szall mindegyiket:) azért kérdezem, mert ha Neked 17 hét alatt 15 lement, akkor lehet nekem is lemegy 10 a hat hét alatt (már ha nem tornázol, úgy értem)-plusz én szedem mellé a SUPER FAT BURNER-t is, ez egy BiotechUSA termék, állítólag torna nélkül is lemegy vele 5 kiló 3 hét alatt. Szóval a torna+ ez a bogyó, lehet esélyem a mínusz tízre? egyszer fogytam már 10 kilót 3 hét alatt, de az csak diéta miatt volt (nem láttam a párom ennyi ideig, nem volt étvágyam, ezért). és akkor se gyorsan jött vissza, 1 évig olyan voltam, kb 60 kiló, csak mikor a mostani párommal összejöttem, azóta felszedtem azt a bizonyos szerelemhájat:S:D...szóval akkor se lógott a bőröm, meg semmi...
na ez kicsit hosszú lett, de remélem végigolvassátok:)
hát ha ez így van, akkor azt asszem hanyagolom...:S
am se nagyon akartam, mert szedek már egy másikat, csak gondoltam, hátha valaki meggyőz, h tényleg jó...hát meggyőzött, csak az ellenkezőjéről...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!