Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a szó jót vagy rosszat jelent?

Ez a szó jót vagy rosszat jelent?

Figyelt kérdés
Tudni kell, hogy alacsony és teltebb típus vagyok, emiatt kamaszkoromtól kezdve hadilábon állok a nőiességemmel... Mármint ezalatt azt értem, hogy mindig is esetlennek, aránytalannak, kövérnek éreztem magam, akiben nincs semmi női kecsesség. Különösen hogy néhány családtagtol is kaptam "kedves" megjegyzéseket erre vonatkozóan már tizenéves korom óta. Próbáltam már elfogadni magam (nem igazán ment) tenni ellene, voltam már nagyon kövér, (közel 70 kiló) de egy ideje mozgással és életmódváltással 12-13 kiló lement rólam. Így most max 55 kiló vagyok a 157 centimhez. Azonban még így is nagydarabnak, masszívnak, robosztusnak érzem magam (nagy mell, széles csípő, vaskos combok és a hasam se egészen lapos) pedig minden vágyam hogy kecses és légies legyek. Egy barátnőm pedig azt mondta a múltkor, táncházban, hogy szerinte igenis nagyon nőies vagyok, és igazi higanymozgású. Én ennek akkor baromira megörültem, abszolút pozitív csengése volt ennek a szónak, de egy hülye haverom rögtön rátromfolt, hogy ja igen, gurul, mint a higany. Azóta ezen eszem magam, hogy ezek szerint tényleg arra értette, hogy "gurulok"? Mert érthette úgy is, hogy gyors vagyok és mozgékony (ami igaz, a duciságom ellenére is)
2019. máj. 7. 20:14
 1/4 anonim válasza:
100%
Biztos, hogy nem a "gurulásra" értette. Legalábbis én nem tudok erre asszociálni.
2019. máj. 7. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

ruganyosságra használják, mozgékonyságra

semmi köze a guruláshoz (egyébként meg nem vagy kövér)

2019. máj. 7. 21:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se arra értette hogy gurulsz... Amúgy a léleknek nagyon nem tesz jót ha màsok megjegyzéseivel foglalkozol.

Vannak alkatilag szélesebb emberek. A széles csípőt ha az az adott, nem lehet lefaragni.

Tesómnak tök szép alakja van, 180 centi, 64 -65kg. Vékony de még szépen az. A csípője viszont 100 cm, dereka 70cm, A kosaras melltartót hord. Erre sokan rögtön ràvàgjàk hogy huuu milyen széles ( amúgy nem az), de ezen nem tud vàltoztatni. Volt màr 57 kg is. Minden csontja kilàtszott , a csípője ugyanakkora maradt. Tehàt az ilyesmi alkati dolog. Mozgàssal se lehet egy ponton túl javítani rajta, se fogyàssal. Az is alkati dolog ha valakinek nincs vékonyabb dereka. Nincs 30 körüli centi kontraszt a derék és csípő bőség között.

2019. máj. 7. 21:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A hülye haverodat nyugodtan vágd orrba, ha ilyet mond :)

A barátnőd biztosan nem erre gondolt, dicséret akart lenni. Nem vagy nagydarab ezzel a súllyal, de ne is akarj feltétlenül kecses és légies lenni, ha nem olyan a testalkatod. Magadból hozd ki a legjobbat.

Tinikoromban én is sokat keseregtem, hogy miért nincs 20 centivel hosszabb lábam (alacsony vagyok), vagy nagyobb melleim. Persze ettől nem lett jobb, nem változott tőle semmi, csak volt miért utálnom magam. Aztán szerencsére felnőttem, megváltozott a gondolkodásom, az élethez való hozzáállásom, a prioritásaim. Elfogadtam magamat és a világot olyannak, amilyen, és végre boldog voltam. És azt vettem észre, minden jobb lett körülöttem... Gondolom, te is fiatal lehetsz még :)

2019. máj. 8. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!