Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ropival nagyon rosszat teszek?

Ropival nagyon rosszat teszek?

Figyelt kérdés
Leszokoban vagyok a cigiröl,életmod váltás miatt.már kb 35-40kg lement rolam,és ugy éreztem jöhet a következö lépés.viszont a potcselekvés nálam az evés..ha 3-4oránként megeszek 4-5db ropit sokat rontok?van még miböl leadni,és nem szeretném ha emiatt nem menne.
2017. febr. 1. 14:28
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
A kalóriatöbblet hízlal, nem 4-5db ropi miatt fogsz elhízni, nyugi. Ha egészségesebb szeretnél lenni, akkor lecserélheted a ropit zöldségre, gyümölcsre, de ez is teljesen oké.
2017. febr. 1. 14:31
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Nyilván lehetne még ideálisabb, de egypár ropi nerm fog megakadályozni a fogyásban. A cigizésnél pedig klasszisokkal jobb. Sokszor jól jön egy mankó egy ideig, ez érthető. Szerintem jól csinálod, a ropi pedig valószínűleg majd elmarad egyszer. Sok sikert!
2017. febr. 1. 14:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2017. febr. 1. 14:39
 4/8 anonim ***** válasza:
73%

Ameddig mennek lefele a kilok, addig mehet a ropi is, az nem mennyiseg amit leirtal.

Majd ha megallt a fogyas, es komolyan el kell kezdeni sakkozni a kaloriakkal, akkor majd elhagyod.

2017. febr. 1. 15:16
 5/8 anonim ***** válasza:
ha nagy súlyt akarsz leadni ,akkor ennyi ropi nem fog még egy jó darabig bezavarni..ha van miből fogyni akkror az menni fog a ropival is..ahogy írják ,tényleg akkor kell csak jobban figyelni az ilyenekre mikor az utolsó kilóktól kell már csak megszabadulni..a cigihez meg kitartást. én 1 éve nem szívtam már ,és minden jobb így
2017. febr. 1. 16:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Nincs jelentös tulsulyom,igazábol ami látványos az a hasam alja.7-8kgra saccolom.elég sokáig stagnáltam,mire ujra be tudtam inditani,ezért vagyok bizonytalan.hiába a testem jelzésit követem,még mindig rengeteg kérdöjel van elöttem.holnaptol rátérek a karalábéra vagy hasonlokra.köszönöm mindenkinek,ment a pacsi
2017. febr. 1. 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:
ha nassolni szeretnél akkor ajánlom a magvakat. kesudió,diófélék. ezek elég kalóriadúsak viszont jó zsirokat tartalmaznak. sokkal jobb választás mint a ropi.
2017. febr. 1. 19:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. febr. 2. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!