Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek helyettük? (Ételek...

Mit egyek helyettük? (Ételek lent)

Figyelt kérdés

Ha mondjuk megkívánom

chipset

Édeset

Kenyeret

Nutellát

Alacsony szénhidrát, magas fehérje (+kevés kalória)

2019. máj. 6. 22:50
 1/3 anonim ***** válasza:
81%

Amiket itt felsoroltál mind vagy tele vannak verve cukorral, vagy egyszerű cukrokká bomlanak le.

A cukorról és a telített zsírokról kell leállni, a különbség ég és föld. Az első hét pokol lesz ha most rendszeresen eszel cukrot. A legdurvább elvonási tünetek amiket eddig tapasztaltál, rosszabb mint a cigi.(én mindkettőről leszoktam) Mindenkivel kötekedni fogsz, meg akarod majd fojtani az embereket, letargia, a depresszió kezdeti jelei, fáradtság, levertség, fogyasztási kényszer, ezek fogják hullámvölgy szerűen váltani egymást.

DE

Ha már lejöttél a cukorról meg az olajos szarokról és beállítasz egy kiegyensúlyozott étrendet minél több apró étkezéssel, akkor kielégült leszel ilyen szempontból. Ha időben megeszed a kajáidat nem kívánsz meg semmit, ezzel én is így vagyok. Ennyi a trükk, a cukor a legkomiszabb függőség amit úgy alánk tolnak pici gyerekkortól hogy észre se vesszük.

Itt nyilván a feldolgozott cukrokra gondolok, kristálycukor stb. Banánt meg mézet és társait nyilván lehet enni.

Ami a legfontosabb az egészben: Ha beállt a kajád - ez lehet 1-2 hét, de 1-2 hónap is - akkor nem fog semmi hiányozni. Ha előtted tolják be a borzalmas fagyikat meg csokis sütiket, nem leszel boldogtalanabb attól hogy te nem azt eszed, nem lesz hiányérzeted. Ami lesz az klasszisokkal több energia, főleg ha edzel is mellette, csak a kajád legyen teljes körű.

2019. máj. 6. 23:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

- csipsz- olajos magvak

- édes- gyümölcs ha eszed őket, cukormentes édességek, de ebben is mértéket kell tartani

- kenyér- én személy szerint teljes kiőrlésű graham toast kenyérre vàltottam, a napi limitem 3 db, ez simàn belefér a szénhidràtkeretembe

- nutella- van mogyorókrémmel töltött cukormentes csoki, hasonló íze van, bàr persze nem ugyanaz, de alternatívànak nem rossz. Nekem pl napi 3 kocka simàn belefér.

Amúgy havonta egyszer eszek cukros édességet és csipszet is de ez nem sok. Egyetlen napról vsn szó havi szinten és nem mértéktelenül eszem akkor se. A fogyàsomat nem befolyàsolja. Ch- val és a többi tàpanyaggal foglalkozom, kalóriàk nem érdekelnek.

2019. máj. 6. 23:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Chipset nem szeretem, arra nem tudok mit mondani. Kenyér helyett ilyen tk rozs szeletet eszek, nem tudom mi a neve, olyasmi, mint a puffasztott rizs szelet. Baromi kevés kcal, de mégis igen laktató.

Édesség helyett gyümölcs, szotyi, mandula, dió, vagy natur joghurtba keverek ezt-azt, ha végképp nem felel meg más, akkor sütök styvias(édesítőszeres) sütit.

2019. máj. 7. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!