21/L,10kgt le fogok tudni adni június közepéig?
156cm vagyok és kb 67kg. Szeretnék egy 10kgt ledobni, lehetséges ?
Igyekszem minden nap futni minimum 6km-t, utána felülés, fekvőtámasz, guggolás és egyéb gyakorlatok
Kajában nem eszek kenyeret, péksütit, csokit, müzlit és igyekszem elkerülni a gyümölcsöket is, pedig imádom.
Folyadékot rengeteget viszek be, kb napi 2x2liter, de amikor nem sikerül akkor is minimum 2,5l-t.
Mindenhova biciklivel vagy gyalog járok.
Szeretek futni, ott arra megyek, hogy minél jobb tempót, minél hosszabb távon tudjak tartani.
Nem dietazom, eszem egy nap kb ötször, de ez főleg zöldség, ami nem hangzik olyan jól, de én nagyon szeretem, szóval nekem nem olyan szenvedés :)
A futást nem szeretném egyébként abbahagyni később sem, beleépítettem az életembe, a napirendembe :)
Szerintem lehetséges, az kb heti 1kg minusz.
Számold ki mennyi a napi szükséges kalória beviteled, és ebből vonj le 10%-ot és megkapod, hogy mennyi a szükséges számodra kalóriabevitel a fogyáshoz.
Ami fontos: a fehéjét ilyenkor emelni kell, a szénhidrátot pedig csökkenteni.
A szénhidrtátot semmiképp se hagyd el, mert ez a szervezetednek kell, de ha csökkented, akkor az elraktározott zsírból fogja előszedni a hiányt.
Tarts minden nap 4 vagy 5 fix étkezést, ezek valahogy így nézzenek ki:
reggeli: felkelés után 1 órával - 2 főtt tojás, 2 teljes kiörlésű kenyér, sok zöldség
tízórai: gyümölcs smoothie vízzel
ebéd: 100g hús(sovány húsok), 40g köret (rizs,bulgur,köles, édesburgonya, burgonya- burgonyákból mehet a 3x-osa) sok sok zöldség
uzsonna: saláta és 100g husi
vacsi: saláta és kevés sonka, vagy mozzarella sajt, vagy cottage cheese -lefekvés előtt 1 órával is még mehet
a lényeg, hogy naponta egyél meg 300-400g zöldséget, ezek eltelítenek, és kevés a kalóriatartalmuk is, így lényegében bármennyit ehetsz (kivéve répa, borsó).
Aludj minden nap 8 órát, járj sportolni, tarts egy ilyesmi diétát - vannak oldalak ahol összetudod pakolni az ételeket kalória szerint, és mindent nyersen kell mérni!
Valamint az étkezéseket egyenlő időközönként fogyaszd, pl 2 óránként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!