Mennyi idő után látszik meg a futás eredménye?
pontosan nem tudom, de diéta mellett, vagy ha egy kicsit odafigyelsz, hogy ne egyél sok zsírt és szénhidrátot, akkor 2-3 hét alatt van eredménye. Nekem legalábbis használt:) Valóban, comb-fenék és vádlirészen jó, de nekem a egy bajom lett tőle, mégpedig a vállam környéke is lefogyott(mell is)..
És valóban a sokadik hétre a bokám teljesen feladta , nagyon fájt így muszáj volt leállnom.
Én imádok futni, nem csak a feszesítés miatt, hanem stresszoldó, imádok közben gondolkozni és este sötétedéskor remek a levegő, egyedül vagyok és nagyon nyugtató. :)
én focizok és mellete futok is.Hát látszani elsosorban com,vádli has izom maz ha felülésezel.én úgy osztottam be a hetemet hogy:
Hétfőn-40perc futás nekem főleg a kondimhoz kell.
Kedd-foci edzésem van
Szerda-konditerembe megyek ott mellpad,felülések,hát,húzockodás.
Csütortok-Pihenek maximum egy 10-20 laza kocogás este friss levegon
Pénteken-Foci edzésem van.
Szerintem te is oszzad be a heted és úgy lesz eredménye de persze a legfontosabb a kitartás mer 1-2honapig ez nem elég persze eloszor befogsz durrani de utána leengedsz ha nem csinálod rendszeresen ja és ha konzdizni is fogol ajánlom az Amino savat a BioTech-tol nagyon hasznos értágito tobbet bírsz tole és hasznos a szívnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!