Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 5 kiló fogyás megviseli az...

Kiwilany124 kérdése:

5 kiló fogyás megviseli az ember bőrét? Például melleknél, nincsenek nagy melleim és meg nem értem el a 20 éves kort .

Figyelt kérdés

#fogyás #Mellek.
2019. ápr. 30. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyénfüggő. Van akit 30-40 kg fogyàs se visel meg, és olyan is van akinek 15-20 kg utàn lóg a hasa, megereszkednek a mellei. Előre nem igen lehet megmondani. Ha lefogysz úgyis kiderül, de 5 kg elég kevés, nem hinném , hogy gondot okozna.
2019. ápr. 30. 17:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyéni, de 5 kiló szerintem is olyan kevés, hogy nem valószínű, hogy a bőrödet megviselné. (55ről fogytam 49-re, semmi nyoma, pedig jóval idősebb vagyok nálad). Persze méretre kisebbek lettek az amúgy sem nagy melleim sajnos (de ez is egyéni, ki honnan fogy előbb), de nem lógnak egyáltalán.
2019. ápr. 30. 17:36
 3/3 cameronmonaghanbabee ***** válasza:

Nem. Legalábbis nekem nem.

Igaz nem sok az 5 kg, de mivel én közbe nőttem is, nagyon látszódott a fogyásom. De melleim ugyanakkorák maradtak szerencsére.

2019. máj. 1. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!