Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 156cm/50kg/22éves. Az adatok...

156cm/50kg/22éves. Az adatok szerint ideális vagy sok a súlyom?

Figyelt kérdés
Esténként görkorizom, bringázom, egy év alatt fogytam 9 kilót. Fogyjak még vagy ezt a súlyt már csak tartsam meg? Mit ajánlanátok ehhez a súlyhoz(milyen edzést?, diétát?), ha zsírt szeretnék veszíteni? A válaszokat előre is köszönöm!
2010. júl. 5. 21:11
 1/5 anonim válasza:

Tartsad magad inkább :) Tovább fogyni őrültség lenne. Teljesen idális a testsúlyod. A szélső értékek: 45-58.

De senkinek nem árt egy kis edzés, úgyhogy szerintem görkorizz tovább vagy biciklizz :). Diéta nem kell. Egyél rendesen. Mindenből csak egy kicsit, kivéve gyümölcsből és folyadékból.

2010. júl. 5. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem állj be a tükör elé.. nézd meg hol van még szerinted olyan terület ahonnan jó lenne fogyni. és keress olyan gyakorlatokat ami direkd arra megy rá

:)

2010. júl. 5. 21:41
 3/5 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:
100%

B-s melltartó, ez a minimum, ennél lejjebb nem adhatod, mert akkor deszka leszel. Persze, a C-s még jobb.

Így papíron leírva ideális vagy, legalábbis számomra

2010. júl. 5. 22:19
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Számok alapján én egy nőt nem vagy elég szarul tudok megitélni de ha kitenél egy képet...
2010. júl. 5. 22:23
 5/5 A kérdező kommentje:
oké, akkor megpróbálok egy képet feltenni, a B-s melltartó csak A-s...:( sajnos, de soha nem is volt nagyobb! Úgy érzem hogy nagyon sok felesleg van még rajtam, és amikor tükörbe nézek akkor látom is...a görkori mellett szoktam ithhon is tornázni, cardio tae boe-t (nem tudom pontosan hogy írják) meg Rubint Rékát....
2010. júl. 6. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!