Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti mitől híztatok meg?

Ti mitől híztatok meg?

Figyelt kérdés

Én a gyorsételektől. Heti 3x-4x ettem... :/ Meg chipset is minden héten, akár többször is, meg mindenhez rengeteg Univer majonézt ettem.

Ti mitől? Ugyanez, esetleg csoki, cukros üdítő, rendszertelen étkezés, nagymama házi kosztja?

2019. ápr. 22. 16:10
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Hetente többször ettem nagymamám főztjét, mivel ez nagyon ízlett, ezért rengeteget ettem belőle. Illetve lusta voltam ennivalót készíteni suliba, ezért péksütiken éltem. A nasi is a gyengém volt.
2019. ápr. 22. 16:12
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Gyerekkor-második osztálytól kezdtem hízni előtte nagyon vekony kislany voltam. Esti kajálások, nagyim zsíros rántottái...cikizés -nemcsak az hízás hanem szemüveg és más miatt is. Járattak teniszezni, úszni, de csak kikozosítettek, 7-8osztalyra lefogytam. Gimnazium utan-Alkohol, rendszertelen alvás és az piálós éjszakázás utáni rendszerteltelen kajálások. De főleg alkohol...ez gázabb, mint a sima édesség.
2019. ápr. 22. 16:36
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Ja majonéz nálam is ment durván.
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
Péksütemények túlzásba vitele, kevés mozgás (sokat ülök munkában), sokszor olyankor is ettem, mikor igazából nem voltam éhes. Amióta odafigyelek, mit eszek és többé-kevésbé rendszeresen mozgok, jobban is érzem magam és fogytam is.
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Mint univer dolgozó, ez azért dícséret is, legalább tudunk jót gyártani
2019. ápr. 22. 16:43
 6/10 anonim ***** válasza:
97%

Én azzal együtt kezdtem hízni hogy 11 évesen beindultak a hormonjaim.

Ugyanazt ettem amit a tesóm és a szüleim, nem màst és nem többet. Se a csipsz se az édesség nem volt szokàs , nem volt rà pénz.

Anyuval híztunk, tesóm meg apàm karcsúak maradtak.

A fehér lisztes szénhidràtdús kaja maradt , én egyre csak híztam, pedig 5 tesi , 2 kézilabdaedzés és heti 3x egy óra úszàsom volt akkoriban hetente. Nyaranta aktívan bicikliztem és görkoriztam. 14 évesen 175 centisen 100 kg voltam.

15 évesen a rengeteg bàntàs beszólàs miatt koplalni kezdtem, 8 hónap alatt lekoplaltam 25 kgt, a hormonhàzzartàsom felborult, nem bírtam tovàbb és kajàhoz nyúltam. A sok beszólàs lelkileg nagyon megviselt, előbb " fogyasztótablettàhoz" nyúltam, tovàbb híztam, majd jött az hogy az édességek megvígasztaltak...mozogni meg màr nehezebb volt, ellustultam. Nem akartam emerek közé menni ha nem volt muszàj. Az érzelmi evésbe menekültem, függő lettem.

Érettségire 110 kgval mentem.

23 évesen derült ki hogy pajzsmirigyem alulműködik, nagyon be volt lassulva az anyagcserém, magas a prolaktin és kortizolszintem, d vitamin hiànyos és PCOS es lettem, petefèszek cisztàim nőttek , vérzésem kimaradozott hónapokra, ha meg is jött sokkal kevesebb volt és nem görcsöltem, hajam csomókban hullott.

Aztàn kiderült hogy inzulinreszisztenciàm is van. Orvos tanàcsolta 160 grammos ch diétàval semmit se fogytam. Az IR gyógyszert képtelen volt megszokni a szervezetem, mindennapos hasmenéssel, hànyingerrel küzdöttem, a magas prolaktin gyógyszertől kopaszodni kezdtem nőként. Kértem a dokit vàltsunk mert ez elviselhetetlen. Azt mondta tartsak ki, legyek türelemmel majd megszokom.

Elegem lett. Az összes bogyót kukàba vàgtam. Tanàcstalan voltam. Többször ettem keveset, kalóriàt szàmoltam, éhes voltam, nem bírtam, feladtam. 7-15-20 kilókkal ide- oda jojózott a súlyom. Miutàn letettem a gyógyszereket, ezerrel hajvitamin, ricinusos pakolàs, egy év alatt visszasűrűsödött a hajam. ( amúgy se volt sok és vékony szàlú, de legalàbb van)

Nemrég elkezdtem kutakodni, megértettem àllapotomat és megtalàltam az utamat a tàplàlkozàsban. :) Elindultam a jó irànyba éhezés nélkül!

2019. ápr. 22. 17:10
 7/10 anonim válasza:
69%
Én amikor próbaidőn voltam, - és lehet, hogy érdekes felfogás -, de szándékosan sok szénhidrátot ettem, hogy fogjon az agyam. 😂 Így hát meg is lett az eredménye, most pedig már küzdök a kilókkal. 😊
2019. ápr. 22. 17:25
 8/10 anonim ***** válasza:
93%
Stresszevő vagyok.Sok a stressz az életemben.
2019. ápr. 22. 19:15
 9/10 anonim válasza:
36%
Fogamzásgátlótól. 13 kiló plussz fél év alatt...nameg közben nem kajáltam valami jól akkoriban. De mióta abbahagytam le is adtam azt ami feljött, és megfogadtam hogy többbet a büdös életben nem fogok semmilyen hormonokat szedni.
2019. ápr. 23. 16:50
 10/10 anonim ***** válasza:
28%
16:50 Pedig ha tudnád, mennyire minimális a hormontartalma és nem lehet tőle meghízni, csak a zabálástól
2019. ápr. 23. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!