Szerintetek mennyit kellene még fogynom? (kép)
25 kilót sikeresen leadtam augusztus óta megfelelő étkezéssel és mozgással, de még 10 kell az álomsúlyhoz.
Szerintetek most mennyire elfogadható az alakom, mennyit kell még kb fogynom? Tudom, még izmosodnom kellene, de előbb szeretnék megszabadulni a maradék feleslegtől, és csak utána csinálnám intenzívebben a súlyzós edzéseket.
178 centi vagyok, hány kilónak tippeltek?
8/9-es válaszoló:
A derekam 80, a csípőm 108 cm :/
Mindenki nagyon aranyos volt, támogatott és támogat is. Nálam az első tíz kiló volt a leglátványosabb, akkor sokan kérdezgették, hogy fogytam - e?
Az étrendem semmi extra nem volt, csak kevesebbet ettem mindenből, plusz semmi cukor és fehér liszt. Pár hete viszont próbálok a szénhidrátra is figyelni, mert eléggé belassult a dolog, ami eléggé bosszant, mert van még honnan leadni :'D Lényegében nagyrészt csak húst, tojást és zöldséget eszek, néha egy kis gyümölcs is becsuszik.
„Lényegében nagyrészt csak húst, tojást és zöldséget eszem, néha egy kis gyümölcs is becsúszik.”
Akkor már csak a húsról és a tojásról kellene leszoknod, vagy legalábbis drasztikusan csökkenteni a mennyiségüket.
Mindent lehet és kell is enni ami jólesik, csak módjával.
Nagyon ügyes vagy kérdező:)
Szerintem se kell tobbet fogynod csak formasodni.
Gratulálok! :)
„Nem kell leszoknia se a húsról, se a tojásról. Elhiszem, hogy divat a vegán életmód, de ne akard ráerőszakolni másokra.”
Ki akarja ráerőszakolni bárkire is, 16-os? Kérdező tovább szeretne fogyni, én pedig javasoltam valamit, amitől fogyni lehet. A hús és a tojás fogyasztása ugyanis nemcsak hogy nem egészséges, de ha elhagyja az ember őket, akkor bizony lehet fogyni (egyébként pedig hizlalnak). Akár tetszik neked (vagy a hozzád hasonló csípőből lepontozóknak), akár nem. Nem kell teljesen leszokni róluk (én sem vagyok vegán), de le lehet csökkenteni minimálisra a fogyasztásukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!