Mennyit kellene fogynom?
Én is 173 cm vagyok, először kb 60 kilóra fogytam, akkor tetszett az alakom, a magasságom miatt viszonylag vékony voltam, habár 65 kg fele is már jó volt.
Aztán nekiálltam konditerembe is járni az aerobic mellé, most újra 65 kg körül vagyok, de mert izmosabb is lettem és szerintem így most jobban nézek ki.
Szóval ezért nem teljesen tudok pontos számot mondani, hiába vagyok ugyanolyan magas mint te. Meg azért se mert nekem a túlsúgy főleg hasra ment, jobban meglátszott +5 kg mint mondjuk egy homokóra alkaton. Elsőre én a 70 kg-t mondanám célnak aztán ha még úgy érzed nem az igazi akkor menj le 65-re, de saját tapasztalet alapján 60 kg alá már nem kell menni. Én 92 kg-ról indultam, 65 kg volt a cél, de egyszerűbb volt hogy nem egy nagy szám lebegett a szemem előtt, hanem kisebb célokra lebontottam.
A másik, saját hibából tanulva, hogy ne csak a fogyásra és a kilóra összpontosíts, hanem járj mellette kondiba vagy ha nincs rá kereted végezz saját testúlyos gyakorlatokat otthon, mert sokat dob az összképen ha nem csak vékony vagy hanem tónusos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!