Ismertek olyan nőt, aki túlsúlyosan nem törődött a kinézetével, de lefogyott és elkezdett csinosan öltözködni, sminkelni és nagyon vonzó lett?
Nyilván aki 120-rol lefogyott 60-ra abban volt valami *kis* munka, es nyilvan személyiség fejlődés is jár vele. Remelem nem mondok újdonságot. 🙂
Ismerek ilyet. Csinos, magara adó lany, lett belőle.
Ez már nem mostani sztori, hanem már vagy 20 éves.
Még általánosban járt alattam egy gyerek, neki volt egy elég duci anyukája, de amúgy nem volt csúnya nő meg semmi.
Aztán egyszer csak lefogyott vagy 30 kilót és olyan rohadt jól nézett ki, hogy otthon én is kivertem rá, majd vagy egy év múlva kiderült, hogy már pasizik is a férje mellett, ráadásul valami fiatal szeretője volt:D
Itt mondjuk tiniről van szó, de barátnőm 12-13 évesen még kifejezetten kövér volt. Aztán elkezdett sportolni, 15 évesen bomba alakja lett, nagyon jól néz ki. Ráadásul hatott a szintén túlsúlyos anyukájára is, aki 40 felett váltott életmódot.
És igen, sajnos megvan az ellenpélda is, 150 pár centihez közel 80 kiló a csaj és egyre csak hízik, miközben panaszkodik, hogy milyen csúnyának látja magát. Persze a pizzával, mekivel, ipari mennyiségű kajával nem áll le, pedig amúgy szerintem gyönyörű lehetne, az arca most is helyes.
Én úgy érzem jó úton haladok hogy ilyen legyek :) 25 kilónál tartok, még hátra van 10 kb, de már most sokkal több az önbizalmam, felveszek néha ruhát/szoknyát is, amikkel ezelőtt ki lehetett volna kergetni a világbol. Sminkelni még nem kezdtem el, de szerintem annak is lassan eljon az ideje, habár szerencsére anélkül is jól érzem magam 😁
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!