Fogyókúrázni szeretnék futópaddal, hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
A kalória kalkulátor azt írja, hogy a fogyáshoz naponta 2292 kalóriát vihetek be. Ha naponta 1500-at viszek be és mellette mindennap járok konditerembe futó padozni (amennyit birok), ez mellet napi 2 km séta. Mennyit fogok hetente fogyni kb? a bőröm nem kezd el lógni? 180 cm vagyok és kb 100 kg, 16 éves 75-80 kg-ra szeretnék le menni utána izmosodni.2019. márc. 30. 11:43
1/4 A kérdező kommentje:
Illetve még egy kérdés ha május közepén elkezdem szeptembere meg lehet a 75-80 kg?
2019. márc. 30. 11:44
2/4 anonim válasza:
Ilyen túlsúllyal nem tudsz annyit futni hogy számottevő kcal-t égess vele de az ízületeidet ki fogod csinálni. Tedd rendbe az étrended először és az előírt napi kalóriabevitelt fokozatosan csökkentsd, koplalással semmire se mész.
Steady state cardio-val szobabicikli, elliptikus tréner, ha van csoportos edzés az is, és már elkezdhetsz súlyzózni is, izmok nélkül nehezebben megy a fogyás is.
Tartós fogyás heti 1-2kgnál van, hajrá.
3/4 anonim válasza:
Szeptemberig? Hát necces, de előfordulhat. Amúgy kalóriákat nem sok értelme van számolgatni. Én a szénhidrátszámolást javaslom, ha fogyásra van szükséged. A futópad pedig tök jó, de könyörgöm, 100 kilósan NE fuss rajta. Tönkremehetnek az ízületeid, ha túlsúlyosan futsz. Eleinte séta, majd gyors gyaloglás, és ha jobb lesz az állóképességed akár emelkedősre is állíthatod, hogy legyen ellenállás, ha olyan a gép. Aztán 3-4 kg feleslegnél már átállhatsz fokozatosan futásra is ha szeretnél. 1500 kalória meg bazikevés egy 180 centis emberkének, főleg ha fiú vagy. Én 1800-2000 közt eszek 175 centis nőként és simán fogyok mellette (mert fogynom kell), most már lassan egy hónapja. A titok annyi, hogy a szénhidrátom csökkentve van hétköznap 70-90g között, hétvégén 100, a zsír picit megemelve 110g (ez adja a sok kalóriát és az energiát), a fehérjém meg kb ugyanannyi mint eddig. 110g
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, fiú vagyok! elliptikus tréner-t egy héten hányszor használhatok? Mert egy héten akár 7x is tudok a nyári szünet miatt majd, szeptembertől max 3-4 szerintem!
2019. márc. 30. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!