Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 171 cm vagyok és 73,3kg! ez...

171 cm vagyok és 73,3kg! ez sok vagy ideális?

Figyelt kérdés
mennyi lenne az ideális,hány kg?
2008. nov. 10. 13:36
1 2
 11/16 anonim válasza:
Az en meretem is hasonlo a tiedhez,1 centivel vagyok magasabb es egyaltalan nem erzem jol magam a boromben.3 napja fogyozok.
2008. nov. 10. 20:26
 12/16 anonim ***** válasza:

A széles csípő, vastag comb lehet családi örökség? Mert akkor azon nem nagyon lehet változtatni. Combon talán, de a csípő méretét a medencecsont nagyban meghatározza, az azért ne álljon ki, nem csak csúnya, de ha beütöd, nagyon fáj.

A combodon dolgozhatsz pl. kerékpározással, lépcsőzéssel, azok kifejezetten ezt a területet mozgatják meg, a felesleg leég, utána pedig izmosodik a többi. Az sose árt egy picit.

Ha a csípőd nem a medencecsont miatt széles, hanem van felesleg, azon is tornázhatsz, vannak erre is gyakorlatok, ami kifejezetten ezt a területet mozgatja meg.

Diétát nem javaslok, inkább a kiegyensúlyozott étrendet, mindenből valamennyi, és lédús gyümölcsöket-zöldségeket fogyassz rendszeresen, hogy rendben tartsa a gyomrodat és segítse az emésztést. Ha könnyebben átmegy az emésztőrendszeren az étel, kevesebb halmozódik fel, és te is jobban érzed magad.

2008. nov. 10. 20:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Én pl 151cm magas vagyok, 40-45 kg között mozog a súlyom, de pl csípőben és combban vagyok erősebb, ez anyai ágon genetikai örökség, ahogy az alacsonyság. Egy barátnőm magasabb nálam nem sokkal, de pl neki a csípője és a combja is vékonyabb, mint nekem (pár éve emiatt adott el nekem egy farmert). Egyébként fura, de a legtöbb kapható nadrággal az a problémám, amellett, hogy mind hosszú, hogy vagy a dereka nagyon bő, a többi hiába lenne jó, vagy nem jön fel a combomon vagy a csípőmön, bár lehet, hogy a dereka jó lenne.
2008. nov. 10. 20:40
 14/16 anonim ***** válasza:
T. Utolsó előtti válaszoló, annyi hülyeséget írtál, hogy mire végigolvastam el is ment a kedvem attól, hogy rámutassak hol és miben írtál hülyeséget.
2008. nov. 11. 02:22
 15/16 anonim válasza:
írd le légyszi
2010. máj. 1. 22:16
 16/16 anonim ***** válasza:
en 175 cm vagyok es 60 kilo. es nem mondhatnam hogy tul sovany vagyok. ugyhogy te sajnos kover vagy akarhogy is oszlik el rajtad a felesleg.
2010. szept. 18. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!