Fogyás és edzés?
Zsírégetést!
Az a helyzet, hogy nagyon hamar elfáradok. 10 perces séta után, már a földön fekszem :D
Amúgy 45 kg és 150 cm magas vagyok, gondolom fontos infó lehet!
Mielőtt a úgy döntöttem, hogy elkezdek edzeni elmentem egy teljes kivizsgálásra, minden oké volt, az orvos azt mondta, hogy nem a szívem-tüdőm miatt fáradok el ilyen hamar.
Nos, az étrend- ott segítségemre volt egy tapasztalat ember, elmagyarázta a dolgokat az étkezéssel kapcsolatban! :)
-van egy barátom,23 éves, ő rögtön egy kemény edzéssel kezdett, lábsúly, kemény diéta meg hasonlók- igazából én nem szeretném őt követni, mert nem igazán jön be, az olyan edzés vagy mi :D
Most pár véleményre, tapasztalatra vagyok kiváncsi: mivel kezdjem? Milyen gyakorlatokkal? Kéz-lábsúlyokról mi a véleményetek? Hogyan használjam?
Tudom, hogy nem létezik gyors fogyás/zsírégetést, igazából nem szeretnék annyira gyorsan lefogyni :)
Tudom, kicsit hülye késések, de nagyon nem tetszik, hogy ennyire fáradékony vagyok :( szinte egy feladatot sem vagyok képes végigcsinálni :(
Előre köszi a válaszokat- kérlek negatív válaszoktól kíméljetek! :)
45 kilósan nem hiszem, hogy valóban fogynod kell, bár lehetsz skinny fat. Ha ennyire fáradékony vagy, lehet, hogy rossz az étrended, vagy túl keveset eszel. Lehet a háttérben vitaminhiány, vagy más tápanyag elégtelen bevitele.
Ha 10 perc séta kimerít, akkor hogyan bírnád az edzést? Szedd rendbe a táplálkozásodat, és ha több lesz az energiád, kezdj el fokozatosan többet sétálni, majd kisebb távokat futni, hogy jobb legyen az állóképességed. Ha javulást tapasztalsz, akkor kezdj el tornázni, erősíteni, megfelelő fehérje- és tápanyagbevitel mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!