Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetseges 9...

Szerintetek lehetseges 9 honap alatt 20 kilot fogyni?

Figyelt kérdés
Kaloria szamolassal(napi 1200-1300 kcal) es heti 4-5x-i edzessel-edzest ugy oldanam meg h legyen erosito edzes is es aerobic tipusu is.Nem akarok elsietni semmit,de az ujevet mar ennyivel kevesebbel akarom kezdeni. Jelenleg 86 vagyok es 66 akarok lenni-akkor neztem ki a legjobban mikor annyi voltam (168 cm)
2019. márc. 22. 13:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Elnezest 9-es :)) faradt vagyok kicsit
2019. márc. 23. 20:46
 12/16 anonim ***** válasza:

Lehetséges persze. Amíg bőven van miből,addig szaladnak lefelé a kilók :)

Tapasztalat. Bár nálam a stressz okozta a fogyást,de 7-8 hónap alatt lement 46kg.

53kg-ra zabálta le rólam a mindent.Aztán csitult a stressz kicsit,megállt a fogyás. Az elmúlt 4 évben 6kg jött vissza összesen. Most abból kínlódok le hármat,mellette az eltűnt izmaimat rakom vissza :D

2019. márc. 26. 07:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Bocsánat, most láttam meg, hogy kérdeztél. Kilences vagyok. Semmit nem tornáztam, és most sem tornázom. Jó lenne, de még nem szántam rá magam.
2019. márc. 26. 18:32
 14/16 A kérdező kommentje:
Én nekem is 66-67 a célom :) majd ha sikerül elérnem írok :D írj majd te is ha sikerült!Drukkolok!
2019. ápr. 2. 14:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Gyalogolj. Én 5 éve havi szinten több, mint 100 km-t sétáltam. amióta nem csinálom, 10 kg feljött.
2019. ápr. 2. 14:41
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát ha minden jól megy következő hónapban veszek futopadot otthonra,az hogy kis faluban élek és neki kezdek futni itt az utcában mindenki néz és kellemetlen-eddig itthoni erosito-hiit,-tabata-aerobik edzésekkel próbálkoztam és erre jönne meg rá akkor a futás
2019. ápr. 2. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!