Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha kiiktatom teljesen a nasit...

Ha kiiktatom teljesen a nasit szerintetek fogok vékonyodni?

Figyelt kérdés
Átlagos alkatom van. Lány vagyok, hízásra hajlamos. Régen kórosan elhízott voltam,viszont sikerült lefogynom. Igazából én tényleg majdnem mindent megeszek(igaz mértékkel) mellé nasizok és nem hízok vissza. (10 éve tartom ezt a formám) hetente kb 1-2 tábla csoki elfogy, 2-3 zacskó cheetos, 3 hamburger átlagosan, 3-4 müzli szelet,illetve 2-3 turórudi. Most itt a felesleges (plusz)kajákat soroltam. Elhatároztam, hogy vékonyodni szeretnék. Ezek elhagyásával szerintetek lehetne?
2019. márc. 18. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, de mellé érdemes edzeni mert annak csak pozitív hatásai vannak akár fogyni akarsz akár csak egészségesebben élni. Viszont nem szabad túlzottan keménynek sem lenni magaddal. Mert ha te azt mondod hogy 1 héten egyszer akarsz mekizni akkor az mértékkel belefér de ha rendszeres akkor úgy pl már nem. Oda kell figyelni milyen minőségű kaját eszel.
2019. márc. 18. 16:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez nem a nasin mulikegalabbis nem csak azon. Egeszseges taplalkozas es sport is kell melle. Nem eleg ha tobbet nem eszel csokit vagy hasonlo. Koplalassal annyit ersz el hogy pillanatnyilag lefogysz es gyengulsz aztan normal taplalkozasnal duplajara hizol. Jarj el edzeni sportolni
2019. márc. 18. 16:16
 3/5 anonim válasza:
Mindent lehet mértékkel, természetesen nasizni is de tudni kell határokat szabni
2019. márc. 18. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Szabad megkerdeznem mennyi voltál, amikor kórosan elhízott voltál? És most hány kiló vagy és milyen magas?
2019. márc. 19. 11:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, de attól is függ mit eszel a mindennapokban.

Ezek amiket felsoroltàl tiszta gyors felszívódàsú szénhidràt , meg cukorbomba. Ezek kerülése sokat szàmít szerintem önmagàban is:) Èn màrcius elejèvel tértem àt, életmódot vàltok. Utànajàrtam dolgoknak, dietetikus videókat nézek, aki szépen elmagyaràzza mik a zsírraktàrozàs okai, hogy lehet tàplàlkozàssal hatni rà... ilyenek. Sokkal tudatosabban szeretnék lefogyni, mint eddig bàrmikor .Fordítottam időt rà, lelki dolgok, hozzààllàsomon is vàltoztatok.:)

2019. márc. 20. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!