A kövérek miért állítják, hogy alig esznek?
1kg zsíros hízáshoz kb 10.000kcal energiaigény kell a napi szükségesen kívül. Ez egyszerű matematika.
Ha szétnéztek villamoson stb hogy ki az aki ott is tömi magát, hát nem az 50-60kg-os csinibabák azok...
Az a baj felesleges itt bármiről beszélni, mert szerintetek aki kövér azoknak 100%-a rendkívül sokat eszik, akik soványak, azok 0%-a eszik sokat, ilyen leegyszerűsítő gondolkodással felesleges részemről bármit mondani.
Ha látnék bármi kompromisszumot akkor lenne értelme, így nincs.
Nekem is volt ismerősöm, aki el volt hízva és addig evett, amíg csak lehetett, de ebből nem azt a következtetést vontam le, hogy "aha, a kövér emberek 100%-a sokat eszik, vagy gyorsan felszívódó szénhidrátot kizárólag", ti meg azt vonjátok le, innentől nem látom értelmét hogy továbbiakban is hozzászóljak.
Már a kérdés megadja az "alaphangot":
"A kövérek miért állítják, hogy alig esznek?"
Tehát: "minden kövér ezt állítja"...
Ennyi a megoldás
1500-2000kaloria bevitel egy nap
Max 5g cukor de lehetetlen tartani mert s gyümölcs cukor kijátzshatatlan és az sem mindeg hogy a szénhidrátból mennyi a cukor
Matur étkezés kell és szénhidrát korlát ezzel cukor korlát
És a testsúlyhoz mért zsír bevitele grambban.
Míg edzettem max 50g zsírt ehettem le is fogytam és után jött az izom a helyére a cukor normális bevitelét megoldva fehérje többlettel
De mozogni is kell és aki olyan kövér mint egy vizilo nehezn mozog elöször meg kell szoknia de ehhez kitartás kell mert 120kilot guggolva a térdeivel eleve strapás
Nem sok kitarto tulsúlyos van megvárják mig komolyabban betegek lesznek sajnos :(
"egyoldalú elméleteiteket igazolva lássátok."
Úgy érted az az egyoldalú elmélet, hogy ha valaki kevesebb kalóriát visz be mint amennyire szüksége van akkor fogyni fog ha pedig többet akkor hízni?
Vagy az, hogy ha valaki sokáig kevesebb kalóriát visz be mint amennyire szüksége van akkor el fog tűnni róla a háj, ha pedig folyamatosan többet akkor hájasabb lesz?
12 - s èn meg levezettem neked,hogy a zöldsègek egy rèszèben MAGAS SZÈNHIDRÁT VAN.
Erre nem az a baj nincs reakciò plusz fehèrje kell mert annak a beèpülèse ègeti a zsìrt meg mozgàs is.
Ennyi de magyarázhatom,a hozzàèrtőknek nem fogadja meg a tanàcsàt pont akinek kellene.
Egyoldalú elmélet minden, ami arra alapul: "minden kövér sokat eszik", kövér emberek 100%-a és "más ezt bizony nem is okozhatja"...
Szerintem ez az utolsó hozzászólásom.
Mi van akkor, ha valaki a kalóriamennyisége alatt marad, de azt csak szarból viszi be?
Mondjuk napi 1500 kalóriát eszik, de az csak zsíros kenyér vagy csoki?
A sok relatív. Az igaz, hogy a kövér emberek mind ugyanannyit vagy többet esznek mint amennyit eléget a szervezetük. Ha kevesebbet ennének akkor fogynának.
Természetesen van egy elenyésző kisebbség aki képtelen kevesebbet enni, mert akkor a szervezete lecsapja a biztosítékot, ezt hívják anyagcsere zavarnak. A nagy többség nem szenved ilyesmiben.
"Természetesen van egy elenyésző kisebbség aki képtelen kevesebbet enni, mert akkor a szervezete lecsapja a biztosítékot, ezt hívják anyagcsere zavarnak. A nagy többség nem szenved ilyesmiben."
És ilyen zavar kialakulhat valamitől, vagy adott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!