Mi volt a motivációtok a fogyókúrára?
Nem sokkal az életmód váltás előtt kezdtem dolgozni egy új helyen ahol a 2. emeleten volt az irodánk. A liftezést cikinek éreztem ilyen magasra, viszont mire felértem a lépcsőn ziháltam, ami azért 23 évesen nem hiszem, hogy normális. Egy jó ideje azért már terveztem, hogy fogyni kéne, párszor tessék-lássék nekiálltam, de végül ez volt az utolsó csepp a pohárban.
Kissé cikiztek a súlyom miatt suliban, nehezen ment a pasizás, nem találtam csinos ruhát a méretemben/nem álltak olyan jól stb stb ezek az évek alatt azért összeadódtak, de mikor tudatosult mennyire rossz a helyzet, főleg a koromhoz képest akkor tudtam tényleg változtatni az életmódomo és fogyni.
Pozitív tapasztalat: több az energiám, szívesebben vásárolok ruhát, tisztább lett a bőröm attól, hogy kevesebb cukros/olajos ételt eszek. Illetve nagyobb az önbizalmam, de ehhez hozzátartozik az is, hogy közben pszichológussal próbáltam lelkileg is rendbe tenni magam, ez nem csak a fogyásnak köszönhető, de azért közrejátszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!