Milyen fogyókúrát ajánlotok?
(F)
Nem vagyok nagyon vékony, de a lábammal van gond, így a sportolás alapvetően nem jöhet szóba, hiába próbálnám... Étrendnél pedig figyelembe kell(ene) venni a családomat, szóval nem nagyon tudok/tudnék rájuk erőltetni semmit.
De akár egyszerűbb gyakorlatok, feladatok, ételek, praktikák érdekelnek!
Jelenleg rengeteget nem tudok/szeretnék erre költeni, szóval minél egyszerűbb, olcsó és otthon is végezhető feladatokat szeretnék kapni!
Köszönöm! :D
Én most fogytam le kb. 35 kilót biciklizéssel és egy 1800 kilokalóriás diétával. Semmi különleges nem volt benne, mindenből ettem ugyanúgy, csak éppen minél több kalória volt egy ételben, annál kevesebbet. Tehát ne kerüljön minden nap sült krumpli virslivel az asztalra, meg kolbász, szalonna...
Lehet enni nem túl zsíros húsokat (nem feltétlen csirke, lehet sertés, marha stb., csak ne a zsírosabb részekből), rengeteg zöldséget. A tészta- és kenyérféléket vissza kell fogni, az édességeket, péksüteményeket pedig jobb kerülni. De emellett mindenképpen mozognod is kell, az úszás és a kerékpár/szobabicikli az, ami kíméli az izületeket, emelett pedig nagyon jól lehet velük fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!