Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi lenne az ideális súlyom?

Mennyi lenne az ideális súlyom?

Figyelt kérdés

16/l vagyok

172 cm, nem sportolok különösebben, csak nyáron biciklizek néha

Szóval 80kgról indultam decemberben

Most 72.6vagyok(most mértem meg magam)

Igazából én már ezzel is elég elégedett vsgyok, de még azért mehetne le kb.még egyszer ennyi.

Mennyi lenne az ideális súlyom? Lassan, ha olyan lesz az idő, akkor heti 2x tervezek menni biciklizni, nem fér bele sajnos több(olyan 35 km egy alkalom)

Körte alakom van, a mellem kicsi, hasam viszonylag laps, de azon is van felesleg bőven

Fenekem nagyobb, ahogy a combom/vádlim is

Tudom, látatlanban nehéz megmondani, de mikor vehetek fel a leírtak alaoján haspólót? Hány kilót kéne még ahhoz leadnom?

2019. márc. 5. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem max 5 kilót kellene még leadnod.
2019. márc. 5. 18:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Tökéletes eredmény. 1-2 kiló max, ha nagyon látványos, de ha olyan ruhákat hordasz amik jól fedik, lehet már teljesen rendben vagy (ezt láttatlanul nem lehet megmondani).
2019. márc. 5. 19:11
 3/4 anonim válasza:
65 kg körül már nyugodtan hordhatsz haspólót.
2019. márc. 5. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem még 10 kilót kellene fogynod,amennyiben az elért súlyodban lenne izom is. Ha nincs izom akkor még legalább 12-14 kg fogyás indokolt,ha haspólót akarsz hordani.

Amennyiben neked elég egy átlagos,kicsi zsíros test akkor is 5-6kg még kell.

2019. márc. 8. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!