Hány kilóra kéne lefogynom?
Szóval még karácsony előtt teljesen kibuktam, hogy 16(akkor még 15) éves létemre 172 centimmel elértem a 80 kilót
Tudtam jól, hogy jön a karácsony de december elején belekezdtem
Semmit se vontam meg magamtól, az édességet sem, csak nagyon nagyon lecsökkentettem az (édesség, cukros üdítő) adagot
még karácsonykor is csináltam,azalatt is fogytam
Szóval lefogytam 76 kilóra,ennyi lehettem szilveszter körül, ma 73.1 voltam reggel
Én már ennek is borzasztóan örülök, hogy idáig eljutottam, hiszen annyiszor próbáltam,sikertelenül(ráadásul pajzsmirigyes vagyok) de semmiképp nem szeretnék itt megállni
Körte alkatom van(azt hiszem):
A felsőtestem vékony(abb), melleim kisebbek
Lábam(főleg a vádlim) dagi, fenekem nagy(nem mondom hogy formás is😅)
Itthon "edzek", de csak úgy olyan gyakorlatokat csinálok amik így eszembe jutnak,és inkább lábra megyek
Szóval mennyire kéne kb lefogynom? Tudom, kép nélkül nehez megmondani..az lett volna a célom hogy nyárra haspólókat tudjak hordani, de ahhoz szerintem el kellett volna kezdeni a diétát kb 2 hónappal hamarabb..
Amúgy nadrágból 42eset hordtam, most vettem 2 újat,azok 40esek
Felsőből S/M(de inkább M)/40, néha 38, van egy két 42 esem is de az az oversize hatás miatt akkora
Illetve ha így folytatom nyárra mennyi kg lehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!