2 nap alatt lehet fogyni úgy hogy picit mozgunk de nem eszünk semmit? *150 cm kerül vagyok,45 kg)
Olyan válaszokat kérek akik nem írják azt hogy hülye vagyok stb...
Aki tudja a kérdésemet akkor írjon választ! Előre is köszönöm mindenkitől! :3
Hát pedig hülye vagy.
És örülj, hogy ezt írtam, és nem a privát véleményemet.
Laposabb lesz a hasad mert kiürül a gyomrod, a beleid.
Mivel 7000kcal 1kg zsír, így mondjuk evés nélkül 5-6 óra intenzív mozgás kéne ahhoz, hogy lemenjen 1kg. Persze ez elmélet, gyakorlatilag erre képtelen vagy.
Tehát 2 nap nem evéssel semmit nem fogsz.
Mit akarsz elérni ezzel?
Rosszul éreznéd magad
Inkább a sport legyen több, de az evés mindenképp legyen meg. Ha az alakodon akasz javítani, akkor a semmit evés és semmittevés a legrosszabb. Az izom ugyanúgy elmegy ezzel, pedig az adja a szép alakot.
2 nap a konditeremben? Hús és tejtermékek, zöldségek evése és cukros zsíros ételek kerülése? Azok helyett lehet gyümölcsöt. Kávé helyett gyümölcslé.(pl. Narancslé vagy citromos-gyömbéres víz.)
Az biztos, hogy a közérzeted jobb lesz. És önbizalmat is kapsz. Főleg ha megtalálod benne az élvezetet. Lépd túl a határaidat, és ne sajnáld a tested. Ha az evés kimarad azzal csak elerőtlenedsz és még rosszabbul érzed magad. És mégcsak meg se éri. Evés+sport+szeretet=+önbizalom, elkezded a célodat látni közeledni, de nem a jelenlegin depresszióskodsz. Lendület és élet. +erő
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!