Így három hét alatt mennyit formásodhatok? És két hónap alatt?
162 cm vagyok. A kilót nem tudom, mert ritkán mérezkedem. 65 körül. Tudom sok. De inkább formásodásra vágyom. Szóval használom a könnyített turbó ditát (TD). Reggelire megeszem két tojást ( félbarna magos kenyérrel ), vagy egy pogit. Utána egy adag TD. Majd a nap folyamán még két adag TD. Nass: egy alma, vagy joghurt ( Activia ). Naponta 2 liter csapvizet elfogyasztok. A tornámat Rubint Réka tornáiból állítottam össze. 10 perc a seggemre. 10 perc a bal ( belső ) combomra és 10 perc ami mindkettőt mozgatja. Majd megint 10 perc segg, 10 perc jobb ( belső ) comb, és 10 perc ami mindegyiket megmozgatja. 5 perc vádli. Na a hasra szeretnék tanácsokat.! :D Csak e felülés van? Mert azon mindig bealszom :D ( többször is elaludtam közben ) :D
Na és ennyivel cm-ekben mennyit formásodhatok? A combomból kellene úgy 3 cm-t lefaragnom, a seggemből 2cm-t, a hasamból 4-et. Mikor valósulna meg?
1:Ha fogsz is, akkor nem zsírból...
2:A tur-bó diéta egy nagy pénzkidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!