Hogyan kell barnarizsből tejberizst csinálni?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt hallom, hogy ugyanúgy, mint fehérből. De nekem egyszerűen nem működik. Mindig olyan, mintha főtt rizst szórtam volna meleg tejbe. Miért nem jó az állaga?2010. júl. 1. 20:13
1/2 anonim válasza:
mert hiányzik a rizsliszt belőle, ami a fehér rizs hántolásánál óhatatlanul keletkezik
2/2 anonim válasza:
simán lehet barnarizsből is főzni...:)
1 bögre barnarizshez kb 2,5 bögre tej és 10dkg cukornak megfelelő édesítő és plusz némi fahéj... mindezt bele egy jénei tálba, fedőt rá és irány a sütő....kb 1 óra (fél időig közepes lángon utána takarékon) így jó sűrű lesz, ha hígabbra szeretnéd akkor több tej kell bele:) nekem nagyon ízlik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!