Jó ez a fogyókúra? Miért nem fogyok?
Irodában dolgozok, mindig ülök. Rájöttem, hogy az evés, nassolás jó indok a pihenőre, és így állandóan eszek.
Következőt találtam ki:
délelőtt elrágcsólok fél vagy 1 csomag extrudált kukoricapelyhet (krukit) vagy kölesgolyót. Egyrész ehetek folyamatosan, másrészt ráiszok, metölti a gyomrom és nem is vagyok éhes.
Ebédre salátát eszek, valamilyen husival.
Délután még egy csomag kuki, vagy köles, esetleg gyülölcsök.
Este, és ha kívánom a csokit csokis tejsavós italport iszok.
Két naponta másfél-két órát tornázok, ezt mindig megcsinálom, ha időm engedi akkor még gyakrabban is.
Miért van az, hogy a mérleg nyelve meg sem mozdul?
Mert a "kuki" és a köles is hízlal ilyen mennyiségben. Egy marékkal lehet, 2 zacskóval nem. Meg ez gyakorlatilag éhezés, bár éhes nem vagy, de az ebéden kívül semmi normálisat nem ettél. A szervezeted éhezik.
Inkább dolgozz, és egyél normálisan.
a sporttal részemről nincs baj, régen versenyszerűen sportolta, de baleset miatt hírtelen abba kellett hagynom, és akkor minden sporttól elment a kedvem... 4 évig nem csináltam semmit, minden évben 10-11 kilót szedtem fel...
2 éve ismét rászántam magam a sportra, és arra hogy leadjam a felszedett több mint 40 kg-t, egy rakás diétát, fogyókúrát kipróbáltam és semmi...
Szerintem inkább szokj le a nasiról.
Amúgy egy zacskó olyan szarban 400-500 kcal van,ami megfelel egy közepes adag ebédnek...Ha nassolni akarsz,akkor egyél gyümölcsöt,zöldséget.Pl.zellerszár,vagy sárgarépa.
Az ebéded az jó.Vacsorára csinálj valamilyen levest.
Ja és a reggelit ne hagyd ki.Legfontosabb étkezés.Kezdd a napod,mondjuk egy natúrjoghurttal,amibe műzlit,vagy gabonapelyhet keversz.És sok vizet igyál.A mozgás meg oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!