Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó ez a fogyókúra? Miért nem...

Jó ez a fogyókúra? Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

Irodában dolgozok, mindig ülök. Rájöttem, hogy az evés, nassolás jó indok a pihenőre, és így állandóan eszek.

Következőt találtam ki:

délelőtt elrágcsólok fél vagy 1 csomag extrudált kukoricapelyhet (krukit) vagy kölesgolyót. Egyrész ehetek folyamatosan, másrészt ráiszok, metölti a gyomrom és nem is vagyok éhes.

Ebédre salátát eszek, valamilyen husival.

Délután még egy csomag kuki, vagy köles, esetleg gyülölcsök.

Este, és ha kívánom a csokit csokis tejsavós italport iszok.

Két naponta másfél-két órát tornázok, ezt mindig megcsinálom, ha időm engedi akkor még gyakrabban is.

Miért van az, hogy a mérleg nyelve meg sem mozdul?

2010. júl. 1. 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Mert a "kuki" és a köles is hízlal ilyen mennyiségben. Egy marékkal lehet, 2 zacskóval nem. Meg ez gyakorlatilag éhezés, bár éhes nem vagy, de az ebéden kívül semmi normálisat nem ettél. A szervezeted éhezik.

Inkább dolgozz, és egyél normálisan.

2010. júl. 1. 15:48
 2/5 anonim ***** válasza:
én is egész nap ülök de figyelek az étkezésre. pl reggel reggelizem egy tálka zabkását. aztán ha 10 körül éhes vagyok eszek egy két almát. ebédre általában valami saláta, vagy husi zöldséggel, leves ilyesmi. délután pedig natúr joghurt édesítővel, vagy szintén gyümi.. én kerülöm a rágcsálnivalókat mert az jóra nem vezet. este pedig már csak zöldséget és húst eszek, semiképp sem szénhidrátot. ezen kívül pedig igyekszem hetente 5-6 alkalommal minimum 40 percet mozogni. ami általábban mini stepper, súlyzózás, pilates.. kell a mozgás mert az egésznapos ülés nagyon nem jó. ezzel simán tartom a súlyom , nincs rajtam most felesleg (elég hízékony vagyok , szóval nagyon kell figyelnem)
2010. júl. 1. 15:51
 3/5 A kérdező kommentje:

a sporttal részemről nincs baj, régen versenyszerűen sportolta, de baleset miatt hírtelen abba kellett hagynom, és akkor minden sporttól elment a kedvem... 4 évig nem csináltam semmit, minden évben 10-11 kilót szedtem fel...

2 éve ismét rászántam magam a sportra, és arra hogy leadjam a felszedett több mint 40 kg-t, egy rakás diétát, fogyókúrát kipróbáltam és semmi...

2010. júl. 1. 15:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább szokj le a nasiról.

Amúgy egy zacskó olyan szarban 400-500 kcal van,ami megfelel egy közepes adag ebédnek...Ha nassolni akarsz,akkor egyél gyümölcsöt,zöldséget.Pl.zellerszár,vagy sárgarépa.

Az ebéded az jó.Vacsorára csinálj valamilyen levest.

Ja és a reggelit ne hagyd ki.Legfontosabb étkezés.Kezdd a napod,mondjuk egy natúrjoghurttal,amibe műzlit,vagy gabonapelyhet keversz.És sok vizet igyál.A mozgás meg oké.

2010. júl. 1. 17:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért nem fogysz, mert az étkezéseidből jó ha kettőnek van értelme, és az rohadt kevés a szervezetednek. Ergó mindent elraktároz. Húst+salátát ehetnél legalább 2-3 alkalommal egy nap. Reggelire meg ehetnél valami normális kaját. Teljes kiőrlésű kenyeret, zabpelyhet, natúr joghurtot (ebbe is belekeverheted a tejsavódat+zabpelyhet).
2010. júl. 1. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!