Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megfelelő étkezés? Fogyhatok...

Megfelelő étkezés? Fogyhatok vele?

Figyelt kérdés

reggeli: abonett kenyér, csirke sonka, sok zöldség

tízórai: győri édes jó reggelt

ebéd: ami van itthon ( ha nagyon hizlaló akkor csak fél adag + sok zöldség) vagy 3 tojásból rántotta sok hagymával.

uzsonna: valami gyümölcs

vacsora: natúr joghurt gyümölccsel vagy túró egy kis mézzel.

a folyadékkal nincs gondom, mert eléggé sokat iszom. CSAK szénsavmentes ásványvizet. 3-4 liter naponta

heti 2x néha 3x járok hip-hop táncra. és néha R.Rékázok

17L 177 73

2010. júl. 1. 13:22
 1/8 A kérdező kommentje:
jah és mindennap 30 45 percet hullahopp karikázom
2010. júl. 1. 13:35
 2/8 anonim ***** válasza:
3045 perc hullahopp nem soK?:D csak vicceltem. győri édest felejd el, teli van cukorral. amúgy szerintem jó ez teljesen. menni fog. sok sikert.
2010. júl. 1. 13:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előző válaszolóval: győri édes felejtős, a többi okés.

Sok sikert!

2010. júl. 1. 14:04
 4/8 anonim ***** válasza:
A győri édes szemét, tele van cukorral. Az, hogy -30% kalória, meg hogy egészséges, csak marketing. Helyette egyél egy szelet teljes kiőrlésű kenyeret reggelire, az abonett helyett. Többre mész vele.
2010. júl. 1. 14:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Egész jó fogyáshoz az étkezésed. Csirkehúst, rizst azt ehetsz bármilyen mennyiségben ha éhes vagy, bármikor, attól nem fogsz hízni és a legjobb minőségű szénhidrát-fehérje duo.

Kenyeret ha tudod teljesen iktasd ki, mindegy h milyen.

Győri édes hulladék, fele átmegy zsírba, másik felét meg kiszarod.

Estére gyümölcsöt felejtsd el. A gyümölcscukor egyből átalakul zsírrá, ezért hízlalnak a gyümöcsök. Napközbe mehet, de ésszel, estére egyáltalán.

6 után is ehetsz nyugodtan csk nem mindegy mit. Pl. natúr zsírszegény joghurtot, túrót azt akár közvetlen lefekvés előtt is megeheted, mert nem hízlal, mégis egész este ellát. De rizs, csirkehús (főzve nagyon kevés súval-fűszerrel) is mehet.

Ha éhes vagy ehetsz még salátát, igyál rá vizet, és kitöltia gyomrod ezért nem leszel tőle éhes.

Am. rendben van, végre egy lány aki tudja mit kell enni fogyáshoz :D, mert nagyon sok hülye nem tudja és ink koplal. Na azt nem szabad.

2010. júl. 4. 19:06
 6/8 anonim ***** válasza:

a gyümölcsök nem hízlalnak. én még olyat nem láttam aki attól hízott volna. csak banán, mazsola, datolya, füge, egres.szőlő.ezeket ne edd.

Egyél zöld almát, délután 3ig narancsot, piros almát, epret.. bármit, ananászt pl.

túrót édesítővel ne mézzel de ez még belefér.

győri édest kukába! hizlal amugy jöhetnél a klubomba ilyen fogyis csajoknak. persze nem csodaszerekkel, meg egy héten 10 kiló mínusz fogyókúrákkal hanem életmódváltással, sok mozgással.

[link]

2010. júl. 4. 22:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem is azt írtam neki, hogy ne egyen gyümölcsöt. Hanem azt, hogy estére ne egyen. Mivel a gyümölcscukor nagyon gyors felszívódású szénhidrát, a cukrok meg szinte mind megeszed és átalakulnak zsírrá, este nincs ideje elégetni. Hidd el, ha levekvés előtt megeszel 1-2 almát minden nap, elképzelhető h többet árt mint használ.
2010. júl. 5. 19:40
 8/8 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat.

ezt a gyümölcsöset nem tudtam... mostanában majdnem minden este fagyasztott meggyet ettem. akkor inkább napközben eszem és nem lefekvés előtt :D

pedig olyan jó volt tv nézés közben rágcsálni :D

jöhetnek még tanácsok/válaszok :)

2010. júl. 5. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!