Szerintetek melyik a legjobb fogyókúra?
Kalóriaszámlálás.
Ha pajzsmirigy alulműködésed van, akkor mindenképp orvostól, jó dietetikustól kérj étrendet.
Nyilván a betegséged, vagy az arra szedett gyógyszerek miatt. Semmiképp se kísérletezz egyedül, vagy gyakoris tanácsok alapján.
Kérj dietetikustól segítséget!!!
Jelentkezz be endokrinológiára mindenképpen.
Én is azzal születtem, 2 éve ki is kellett venni a pajzsmirigyem.
12 kilót híztam és semmit nem tudtam tenni, sport, táplálkozás, semmi nem segített.
Aztán beállították a gyógyszerem és leolvadt rólam minden. Persze sportoltam továbbra is, de az ami addig nem akart mozdulni, eltűnt ahogy jó lett a hormonom.
Kamu. Fogyni csak kalóriadeficittől lehet, minden más (pajzsmirigy, Norbi diéta) csak önámítás. Egyszerűen kevesebbet kell enni. Egyszerű példa: ha szerinted bezárnának egy pincébe és 3 hónapig kapnál egy szelet kenyeret és egy pohár vizet, akkor sem fogynál?
A zsidók sem számoltak kalóriát a táborban, egyszerűen nem kaptak eleget enni és tudjuk mi lett a vége. Ne ámítsd magad, ne mászkálj orvoshoz feleslegesem, egyszerűen egyél kevesebbet. Saját példa: teljesen kiiktattam a fehér kenyeret meg a cukrot, havi 2.5 kg megy le rólam folyamatosan éhezés nélkül. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!