Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel vonhatnám el a figyelmem...

Mivel vonhatnám el a figyelmem a fogyókúráról?

Figyelt kérdés

Pár napja olvasgattam itt a kérdéseket és azon vagyok, hogy ne egyek sokat, mikor egyek, tornázzak. Nagyon túlaggódom ezt az egészet, a mérleget is bevittem a szobámba. Félek, hogy felszedek pár kilót. Olyan jó volt amikor még nem foglalkoztam ilyenekkel és akkor sem híztam. 160 cm és 50 kg vagyok. Szerintem jó alakom van, de azért később még hízhatok és akkor már nem lesz jó alakom.

16L

2010. júl. 1. 12:17
 1/3 anonim ***** válasza:
jaj ha eddig se híztál az életmódoddal ezután se fogsz. amúgy én is ezt mondom. míg régen kövér voltam sokkal felszabadultabb voltam most mindig nézem mikor mennyit eszem meg mozogjak...
2010. júl. 1. 12:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, vagy sportolj valamit, akkor aztán tényleg nem fogsz elhízni, és a figyelmedet is eltereli. Ne úgy fogd fel, hogy most megijesztenek ezek a dolgok, és elkezdesz parázni, hanem inkább vedd úgy, hogy más kárán már ilyen hamar megtudod, milyen káros lehet a rossz életmód. Így tudsz is tenni még könnyedén az alakodért. Egyelőre csak elég, ha nem eszel sok édességet, chipset, készételt, és mozogsz valamit. Abból később is csak hasznod lesz. Felnőttként mindenki hajlamosabb lesz a hízásra, mivel lassul az anyagcsere. De fiatalkori sportolással fel lehet készíteni a testet egész életedre az egészséges életre. És akkor nem leszel ott mondjuk 26 évesen, hogy 90 kiló vagy, és még életedben nem is mozogtál semmit.
2010. júl. 1. 12:24
 3/3 anonim ***** válasza:
pff...
2010. júl. 1. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!