Mi a véleményetek az almaecet fogyókúráról? Valakinek valami tapasztalat?
Figyelt kérdés
Sok fórumon olvastam róla, de a legtöbb helyen mást és mást irnak róla, szeretném megtudni melyik a leghatásosabb módszer. Evés előtt, után, egy kanállal, egy pohár vizben, vagy mindegy mikor és mennyit? Mit ajánlatos enni a diéta alatt?2011. júl. 23. 18:14
1/2 anonim válasza:
én úgy tudom evés előtt kell asszem 20-30 perccel, mert ha utána akkor felszívja az étel és úgy nem hatásos. de én nem ajánlom, kipróbáltam és áh fúúj borzalmas íze van alig bírtam legyűrni ráadásul sok gyomorsav termelődik tőle és az sem kellemes... ráadásul nekem nem használt semmit :( na de hát az emberek különbözőek mindenki szervezetére máshogy hat de én inkább a "szokásos" egészséges módszert ajánlanám, szerintem az mindenkinek jó és nem kell :)
Sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Én egy hónapig csináltam, pontosabban almaecet kapszulát szedtem. Nos, egyetlen grammot sem fogytam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!