Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Turmixokkal fogyas? Vagy...

Turmixokkal fogyas? Vagy hogyan álljak neki?

Figyelt kérdés

Minimum 10-15 kilot szeretnék fogyni. Arra gondoltam h ilyen turmixokkal lehetne.Azaz reggelire es vacsorara. Az a baj h suliba jarok es menza kaja van. Sajnos ez az amin nem tudok valtoztatni.

Mellé milyen otthon elvegezheto torna/gyakorlatot ajanlotok? Es az ebeden kivul etkezesre miket ajanlotok? Mi lenne jo?

162cm es 75kg vagyok.

2019. febr. 6. 20:03
 1/5 anonim válasza:
Szia. A turmixokba ne rakj cukrot, helyette rakj mézet vagy mandulatejet. Otthoni mozgásnak hasizom, kar, láb és esetleg fenék edzés van. Keress rá You tubeon, kifog adni edzéseket. Naponta 2x ajánlom, reggel és este. Persze pihenonapokat iktass be.
2019. febr. 6. 22:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszi
2019. febr. 7. 16:45
 3/5 A kérdező kommentje:

Van még egy kerdesem. En tenyleg rendesen eszem meg minden nem is akarok koplalni tudom hogy az nem jo.

De egyszeruen nem tudok max 900- tenyleg max csak 1000 kaloriat enni... melle eleg rendesen mozgok is suliba es gyalog jarok heti tanc orak na meg persze a tesik meg minden. Meg itthon is szoktal. Ez sokszor -2600 kaloriara jon ki. Ez szerintem nem a legjobb. Valami tanacs?

2019. febr. 7. 20:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha ez így van, ahogy leírtad, mitől vagy 75 kg?
2019. febr. 10. 07:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Csak kb 1 hete egyem igy.
2019. febr. 10. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!