Velform sauna öv segit a fogyásban?
Figyelt kérdés
2008. nov. 8. 12:20
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem sokat.Inkább tornázz otthon minden nap egy 20 percet
2/5 anonim válasza:
Juj, kerlek ne vegyel!
Nagyon jok a reklamok, nagyon jo alaku holgyek, urak mutatjak be ezeket a csoda dolgokat! Az egesz egy atveres! Hidd el!
Fussal, napi 30 perced biztos hogy van ra! Ha nem tudsz kimozdulni otthonrol, akkor pedig jobb ha veszel egy szobabiciklit, es mindennap, kivetel nelkul 30 percet biciklizz vele!
Az etkezesedre figyelj oda, mindenki tudja hogy mit szabad es mit nem szabad enni. Csak konnyen elcsabulunk.
Igyal 2-2.5 liter vizet naponta.
Ezeket a vackokat pedig felejtsd el!
Jo fogyit!
3/5 anonim válasza:
Szia! Én sajnos bedőltem neki és vettem, és el kell mondanom, hogy az égvilágon semmilyen hatása nincs... :( Nekem sem a fogyásban, sem a narancsbőr elleni küzdelemben nem segített. Inkább célirányosan dolgozz rá a területre ahonnan fogyni szeretnél, és használj narancsbőr elleni krémet, vagy menj el az igazi szaunába ha narancsbőr problémáid vannak.
4/5 anonim válasza:
Én is vettem, de nekem sem segített...:(
5/5 anonim válasza:
nekem is van, eggyáltalán nemhasznál semmit:/ ráadásul még meg is égette a hasam,és most piros foltok vannak rajta . remélem elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!