Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyhatok így?

Mennyit fogyhatok így?

Figyelt kérdés

Szerintetek ha napi egy órát futok, illetve napi egy órát biciklizek szobabiciklin, valamint kétnaponta gyaloglok kb. 4 km-t, továbbá olyan gyümölcsöket és zöldségeket fogyasztok, amelyek mínuszkalóriákkal rendelkeznek (persze az étrendem nem csak azokból fog állni), akkor egy hét vagy hónap alatt mennyit sikerül leadnom? Sikerül ezzel tartósan fogynom (mármint nem hízok vissza)?

Ne értsétek félre, nem valami ünnepre akarok csúcsformába lendülni, noha nem kezdtem el időben, hanem csak szeretném elérni a normális testtömegindexet.

2010. jún. 30. 12:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez így nem fog menni. Hús, tejtermék is kell. Valamint szénhidrát is.
2010. jún. 30. 12:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Tejtermékeket eszek, de vegetáriánus vagyok. :D Szerintem így is menni fog a fogyás, hiszen a hús is hizlal.
2010. jún. 30. 12:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Várok még válaszokat!
2010. jún. 30. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:
így visszahízod. egyél rendesen mindenből, csak kevesebbet mint eddig. ennyi mozgást nem bírnál zöldségekkel.
2010. jún. 30. 12:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Az első válaszolónak erős szövegértelmezési gondjai vannak. Idézem: "persze az étrendem nem csak azokból fog állni"

A mozgás nagyon jó, talán túl jó is, reméljük bírni fogod szusszal. :)

Egyél egészséges dolgokat, de ne koplalj, és akkor nem fogod visszahízni.

Hogy mennyit fogyhatsz, nem tudom, ez egyénenként változó.

Sok sikert!

2010. jún. 30. 12:43
 6/8 anonim ***** válasza:
12:40-esnek üzenem, hogy de igen, lehet bírni ennyi mozgást zöldségekkel, ugyanis én is vegetáriánus vagyok, és napi 3 órát sportolok. (futás, biciklizés, Réka-torna stb.) Fehérjét meg be lehet vinni sovány tejtermékekkel, hüvelyesekkel is.
2010. jún. 30. 12:45
 7/8 anonim ***** válasza:

1. A hús nem hízlal, csak a zsíros hús

2. Vegetáriánus ehet szóját, tofut (fehérjék)

3. Olyan nincs, hogy mínuszkalóriás étel. Hogy is lehetne, már kimondani is nonszensz

4. A sport mindenképpen segíteni fog

2010. jún. 30. 19:58
 8/8 A kérdező kommentje:
2010. jún. 30. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!