Hátamból kellene fogynom. De hogyan? (lent)
Hájas a hátam... elég undorító. Milyen gyakorlatokat csináljak h az onnan eltűnjön?
(konditerembe nem tudok menni. mert nincs a közelben. Gumiszalagos gyakorlatokat láttam, de azt sem tudok honnan beszerezni.:( )
igen.. éssss!? anyukád hogy van? -.-"
Normális válaszokat várnék... tudtommal azért van ez az oldal. Szal az ilyenek hanyagoljanak! kösz!
Gumiszalagnak megteszi a méteráru boltban kapható gumiszalag is. Én is azzal szoktam gyakorlatokat csinálni, csak én combra. :)
Egyébként ha diétázol és fogysz, akkor onnan is le fog menni a felesleg. Fuss, biciklizz, ússz, amihez kedved van.
Kössz az értelmes válaszokat!
ahhha... háát, most kezdtem el diétázni és mellette biciklizem. csak olyan gyakorlatokra lettem volna kíváncsi ami konkrétan hátra...
Szerintem az úszás hasznos lehet, főleg a hát- és a gyorsúszás, az szép karokat és vállakat is csinál. Talán a törzsemelés is használ valamennyit, de szerintem ha elkezdesz fogyni, akkor mindenhonnan megy le zsír és nem csak egy adott helyről. Helyi zsírégetés nincs. Csak helyi alakformálás és izmosodás.
Mindenképpen sportolj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!