A zsírégető tea az mitől zsírégető?
Figyelt kérdés
Rendszeresen tornázok és járok edzőterembe most 64 kg vagyok 56-ra szeretnék fogyni. Gondoltam veszek egy zsírégető teát, csak tudnám mitől zsírégető, tényleg égeti a zsírt??2019. jan. 24. 20:32
1/7 anonim válasza:
Semmitől, valami nevet kellett adni neki amiért megveszik az emberek.
Ha zsírégető lenne , gondolod hogy lenne kövér ember már a világon.
2/7 anonim válasza:
Mivel drága kevesebb pénz jut ételre. :D
3/7 anonim válasza:
Attól, hogy felgyorsítja az anyagcserét. Az az többet jársz wc-re ezáltal gyorsabban méregtelenít a szervezet. Nem ajánlott túl sokat inni ugyanis könnyen rá szokik a tested és csak akkor fogsz tudni utána menni, ha iszod a teát. Tehát nem égeti a zsírt, de székrekedés ellen nagyon jót tesz és fogyaszt is pusztán nem zsírégetéssel.
4/7 anonim válasza:
Néhány százalékkal felgyorsítja az anyagcserét, azaz gyakorlatilag nem, nem égeti a zsírt. Kalóriadeficit égeti a zsírt. A méregtelenítést a máj végzi.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm hát megvettem 900 Ft volt
2019. jan. 25. 08:08
6/7 anonim válasza:
Majd írd már meg hogy mitől zsírégető, és hogy van e valami haszna.
7/7 anonim válasza:
Enyhébb has és vízhajtó hatású szerek, úgyhogy nem a zsírt égetik, de mivel "kitisztítanak" vagy hogy mondjam tényleg kevesebbet fog mutatni a mérleg. Hasznosnak tartom ezeket a teákat, mert szabályozzák a bélmozgást, viszont nem szabad túlzásba esni velük mert pont ezért hasmenést okozhat. Illetve fogyókúra szempontjából max 1-2 kiló eltérést okoz, ahogy kihajtja belőled a salakanyagot meg a víz egy részét, de a zsír marad változatlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!