Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen így a súly és magasság...

Milyen így a súly és magasság alapján a testalaktom?

Figyelt kérdés

164 cm magas vagyok, és jelenleg 48 kg. Kor: 27 év, nő.

A centiben mért adataimat most nem tudom pontosan, azért nem is írom le őket. Sportolok rendszeresen, heti 3-4 alkalommal 1-1,5 órát edzőteremben, és figyelek az egészséges táplálkozásra, mind mennyiségek, mind minőség tekintetében. Sokan azt mondják, nagyon vékony vagyok, híznom kéne. Én viszont jól érzem magam így a bőrömben, és nagyon félek bármiféle hízástól, tekintve, hogy tiniként nagyon is elhízott voltam (88 kg.) Igen, igen, ez 40 kg mínuszt jelent...

Pajzsmirigy-alulműködésem van, ami ugye elvileg lassítja az anyagcserét és hízáshoz vezethet, azért is figyelek oda nagyon mindenre.

Igazából iszonyú bizonytalan és önbizalomhiányos vagyok magammal kapcsolatban, azért is tettem fel a kérdést, nektek mi a véleményetek az alakommal kapcsolatban.

2019. jan. 24. 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

"Sokan azt mondják, nagyon vékony vagyok, híznom kéne."

Ha már tudod a választ akkor minek írsz ki kérdést?

2019. jan. 24. 13:47
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Sovány vagy, 4-5 kiló kellene még rád. Pajzsmirigy gond mellett nehéz hízni, de valamit oldj meg, mert rémisztően kevés a 48 kiló!
2019. jan. 24. 13:48
 3/5 anonim válasza:
27%
Nem mondom, h atlagos a testsulyod a magassagodhoz kepest, mert a magyarok nagy resze egy elhizott koca, de szerintem teljesen normalis az ha ennyi vagy.
2019. jan. 24. 14:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon vékony vagy, sovány, egy felnőtt nőhöz képest. Főleg, ha nem is ilyen alkat vagy. Szerintem te már túlzásba vitted a fogyást. Csak nehogy ebből még fogyjál.
2019. jan. 24. 14:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez a sovány kategória.
2019. jan. 24. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!