Lenne igény túlsúlyos edzőteremre?
Az lenne a lényege, hogy egy bizonyos súly felettieknek szól, ahol az embernek nem kell látnia a nála sokkal soványabbakat, hanem a "sajátjai" közt lehet és esetleg egymást is ösztönözhetik.
Persze ezzel kapcsolatban az is kérdés, hogy megtehetem ezt a saját edzőtermemben? Kizárhatok embereket csak azért, mert sovány / izmos, vagy ezt jog sérti? Főleg azért kérdezem, mert van női edzőterem is, csak nőknek, akkor lehetne ilyen is.
Igen lenne igény, sőt minden téren óriási siker lenne! Évek
óta gondolkodozom ezen, ha lenne tőkém belevágnék!
Nagyon sok túlsúlyos ismerősöm van aki NEM MER lemenni terembe, pedig hidd el szeretne. Volt aki próbálta, de olyan rossz tapsztalati lettek, hogy még az életmódváltástól is elment a kedve.
De nekem is van személyes tapasztalatom CSAK ROSSZ!
Én azt gondolom kellene PlusSize terem és legalább 80+ vagy 100+. És igen is ráállva a mérlegre dőlhetne el ki vállthat bérletet, nehogy a sok lealázós, gyúrós pityu oda menjen kiélni magát...
Persze a személyi edzőkez is úgy szűrném, hogy csak ha speciálisan erre van "szakosodva" vagy kifejezetten a túlsúlyosokkal akarna foglalkozni. Akár össze lehetne kötni a termet egészség bolttal, termékekkel, későbbiekben fodrásszal, körmössel, megkockáztatom pszichológussal!
Ha valakinek van tőkéje szóljon, én adom a szellemi háttér munkát.:D
Én is túlysúlyos vagyok +40kg és bizony ha lenne ilyen terem akkor oda lejárnék!
Nyilván valahogy kikell szűrni ki mehet oda akár mérlegelés akár egyéb...
És azt is nézni kell hogy izom vagy zsír stb erre valók a személyi edzők és a testzsír százalék megállapítása stb. Mindent meglehet oldani, ha van aki egy ilyen kezdeményezés mögé áll.
Én nem érezném megalázónak, remek lenne!
Pont azért, hogy mindenki jól érezze magát! Tévedésben vagytok külföldön nem csak konditerem, hanem szálloda és egyéb szolgáltató egységek is vannak CSAK kövéreknek!
Szerintem igen, sőt!
A versenyszerűen sportolókat ki kéne "tiltani". Szerintem nagyon sok olyan ember van, aki fél lemenni, és ha le is megy, egy idő után már elkezdi zavarni a sok "izomagy" (bocsánat, de máshogy nem tudom kifejezni magam), akik üvöltenek, "még 6x1000000000 ismétlés aztán jöhetsz" lenézőek stb.
Én inkább kondiznék egy ingerszegény környezetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!