Ha 1-2 napig nem eszem (betegség miatt) nem fogok raktározni ugye?
Figyelt kérdés
Alig kivánok valamit hányingerem van, igy kb csak 5-600 kalóriát tudo kbevinni... ugye ha ezután normálisan eszem nem fogok hizni?2010. jún. 29. 18:26
1/6 anonim válasza:
egy átlag ember napi szükséglete mozgással (séta a lakásban stb...) 2000-2100 kalória, mozgás nélkül pedig 1500 kalória. Ha ebből csak 5-600 kalóriát viszel be a testedbe, akkor még fogyni is fogsz.
2/6 anonim válasza:
mozgás nélkül azt jelenti, hogy egész nap csak fekszel mozdulatlanul az ágyban és wc-re sem mész ki, tehát ez csak egy orvosi adat a belsőszervek és mirigyek kalóriafelvételére (első voltam)
3/6 A kérdező kommentje:
hát nem fogok sokat mozogni, orvosiig elmenni anyámmal gyalog (10 perc séta) kb. Jó nem érdekel 1-2 kiló minusz, de nem fogom a kétszeresét vissza hizni, ugye?
2010. jún. 29. 18:36
4/6 anonim válasza:
Ez a 2 nap nem annyira fontos, ne aggódj. :) Különben sem koplalásból csinálod, hanem mert beteg vagy tehát nem fogod magad éheztetni hetekig. Úgyhogy nyugi. :)
5/6 A kérdező kommentje:
tehát akkor nem hizok. köszi. mentek a plusz pontok!
2010. jún. 29. 18:45
6/6 anonim válasza:
én is voltam így.. calicit elkaptam, 3-4 napig volt terhemre.. és eléggé kikészített, szóval ha ettem is gyorsan túladtam rajta.. utána mikor szépen fokozatosan elkezdtem újra normálisan enni, nem híztam, csak annyit hogy az eredetire pont visszaálljak (hisz lényegében csak vizet vesztettem, az meg pótlódott) szóval ne aggódj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!