Tojasrantotta vizzel?
Figyelt kérdés
Meglehet csinalni a tojasrantottat ugy,hogy nem olajat teszek ala hanem mondjuk vizet? Nagyon lefog tapadni?
Volt egy ismerosom azt mondta o regen mindig igy csinalta es nem volt gond... de gondoltam megkerdezlek titeket. Esetleg van aki csinalta mar igy?
2019. jan. 5. 17:51
2/9 anonim válasza:
A víz az könnyebb mint a tojás úgyhogy az fel fog menni a tetejére...
3/9 anonim válasza:
Egy kiskanál olajnak bele kell férnie a fogyókúrába.
4/9 anonim válasza:
Süsd teflonban és már meg is van oldva, nem kell se olaj, se víz
6/9 anonim válasza:
Gázon még nem próbáltam, de mikróban működik. Bögre, tojás felverve (só, fűszerek) után hagy szóljon,vagy két percig, közben kiveheted megnézni, átkavarni.
7/9 anonim válasza:
Kokuszolaj?
Meg taplalobb lesz az a tojas, mintha nelkule csinaltad volna. A fogyokuraba abszolut beleillik!
8/9 anonim válasza:
2-es, az olaj pedig még könnyebb, mint a víz...
9/9 anonim válasza:
Ha jó a serpenyő akkor semmit nem kell hozzá raknod ahhoz, hogy meg tud sütni. Azonban ha alacsony minőségű a serpenyőd, akkor le fog égni az egész. Én csak egy serpenyőben tudom ezt megcsinálni, mivel csak annak olyan a minősége. A többin még olajjal is leragadnak a dolgok... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!