Smoothie turmixgépet tervezek vásárolni. Nektek bevált?
Igazabol ugyanazt tudja, mint a sima turmixgep... DE :D En most kaptam karacsonyra egyet a csaladomtol, es azt kell, hogy mondjam, imadom.
Szamomra a legfobb elonye az, hogy gyorsabb. Az enyemhez (sencor) 2 kulonbozo meretu kulacs van. Belepakolom a hozzavalokat, racsavarom a gepre, egy gombnyomas, lecsavarom a kulacsot es mehetek is dolgozni. Nem kell atontogetni, pluszban mosogatni... a reggeli rohanasban nekem tokeletesen bevalt.
Ahogy az elozo is irta, sima turmixgep is megfelelo erre a celra, de ha szeretnel smoothie makert, en ajanlanam, annyira nem is draga.
"honnan tudod, hogy egyáltalán van turmixgépem? :D Belátsz a konyhámba?"
Honnan tudod, hogy nincs pont ugyanannyi (vagy még több) tapasztalatom, mint a második válaszolónak? Belátsz az életembe? :D
"De a kérdésem nem arról szólt, hogy a pénztárcámban turkálj és arról oktass ki, hogy a pénzemet mire költsem"
Egész pontosan hol turkáltam, és hol oktattalak ki? Te rémeket látsz.
"hanem hogy akinek van ilyen gépe, annak bevált-e."
Nem, nem vált be, épp ezért írtam azt, amit.
"Nem tudom az ilyenek mint te, minek kommentálgatnak feleslegesen."
Hát nem az ilyenek miatt, mint te. Attól, hogy a te kérdésedre válaszolva írtam, amit írtam, még egyáltalán nem csak neked szólt a válaszom, hanem bárkinek, aki bármikor olvassa majd.
Kedves Első! Itt jól leírjàk, hogy turmixgéppel vagy botmixerrel nem fogsz tudni nyers zöldséget úgy összemixelni:
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__9..
Kérdező Te milyet vettél? Én sem tudok dönteni mint a linkelt kérdésben sem, hogy elég a 300 wattos kategória vagy kell az ezres? A 250-300-asokat is dícsérik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!