Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bevált étrendet tudtok ajánlani?

SophieLavigne kérdése:

Bevált étrendet tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék kb. 5 kilót. (Nem vagyok anorexiás, tényleg van rajtam felesleg) Hallottam, hogy elvileg 80%-ban amit eszel és 20%-ban az edzés számít. (Ha rosszul írtam bocsi) Péksütiket és nagyon zsíros ételeket már most sem eszem. Heti 4x futni járok, több-kevesebb sikerrel. Tudtok bevált étrendet ajánlani? Pl reggeli, ebéd stb. Ha tudtok több variációnak is örülnék. Tudom ez nem sok információ, szóval ha még ,,kell’’ valami csak kérdezzétek meg válaszban. A válaszokat előre is köszönöm!

2018. szept. 20. 16:42
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja, és 18/L. Ez kimaradt 😂
2018. szept. 20. 16:44
 2/3 anonim válasza:
Én egy éve figyelek az étkezésemre mert abba hagytam a sportot és ritkábban mozgok. Ez mind igaz hogy az étrend nagyon számít, öt kiló meg nem sok. Én este csak gyümölcsöt eszek, ha naponta többször eszek akkor az uzsonna vagy tízórai csak zöldség vagy gyümölcs. És kerülöm lehetőleg a fehér lisztet(kenyér, zsömle helyett rizs vagy hajdina, köles, zöldség). Reggelire meg sokszor zabkását eszek tejjel annyira felöntve hogy épp megdagadjon. Meg csak vizet iszom, de ez szerintem alap. Néha turmixot vagy teát, de mind magamnak csinálom. Én ezeket tartom be, mind emellett ha van egy születésnap vagy hasonló nyugodt szívvel teszek kivételt, eszek süteményből is. Nekem ez vált be, azóta tűnt el rólam felesleg, valahogy szerintem emiatt energikusabb is vagyok. 18f
2018. szept. 20. 17:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez egyéni. Nekem a legtutibb az, ha napi egyszer vagy "másfélszer" eszem, minimális szénhidrát és viszonylag sok mozgás mellett. De van, aki ettől kikészülne.

Nem lehet ilyen mondani, hogy mi h'ny százalék. Ha igazán sokat mozgok, akkor szinte 100%-ban a mozgástól fogyok, mert úgyse tudok eleget enni, hacsak nem akarom azt nagyon erősen, direkt. Amikor pedig régen fogytam, sajna nulla mozgás volt (nem okozott gondot, de ugye, ez nem egészséges, szerencsére csak a fogyásomkor nem mozogtam, máskor mindig, ha nem is sokat), akkor 100%-ban az étkezés okozta a fogyást. Sokan fogynak le úgy, hogy nincs mozgás vagy nincs nagyon étkezésre figyelés. Persze az ideális az, ha mindkettő rendben van.

2018. szept. 20. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!