Minden nap mozogjak vagy csak heti 3-4x?
Azt tervezem, hogy a héten minden nap tornázok Rubint Rékára 40 percet, majd jövőhéttől egyik nap torna, másik nap futás. (A futás természetesen fokozódó lenne.) Szerintetek ez helyes?
Néha felváltaná a tornát vagy a futást egy kis biciklizés vagy úszás. Mondjuk heti 1-2x.
A célom, hogy jó erőnlétre tegyek szert és vékonyítsak a combomon, formáljam a popsim és a hasam.
Korábban is futottam és tornáztam Rékára, de sajnos rendszertelenül.
18/L 180cm 95kg. Tudom, eléggé sok.
Szia!
Szerintem, ha bírod a mozgást, az a jó, ha minél többet teszed.
Az evéssel viszont az a jó, ha minél többször és minél kevesebbet eszel.
Sok sikert!
18 éves lány és 95 kg... Most komolyan birom az ilyen válaszolókat. Semmit nem akarnak segíteni a kérdezőnek...
(Az első válaszolóról van szó)
neked meg féltékenységi problémáid... most komolyan le akar fogyni, erre szted nem nagy tragédia 95 kg egy 180 cmes lánynak.
Láttál már 180 cm-es férfit aki 95 kg? Mert még egy olyanon is van bőven felesleg, akkor egy lányon aki alapból könyebb csontokkal rendelkezik??? na mindegy...
A kérdezőnek: hatásosabb ha mindennap edzel, de csak ha bírod. Ha nem fokozatosan csináld... szedjél vitaminokat, koffein is mehet, és étkezz fehérjedúsan és rostdúsan.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Az az igazság, hogy szerintem bírnám a napi edzéseket, így felváltva. Már korábban is csinálgattam és egész jól ment, csak a térdemet féltem.
Természetesen nem várok egyből csodákat magamtól, de amíg a suli meg nem kezdődik, a nap bármely szakában ráérek mozogni. Szeptembertől még nem tudom, hogy oldom meg ezt.
Fokozatosságra törekszem, nem akarom kinyírni a testem a sok ostobasággal. A futást ez alapján, vagy ehhez hasonló edzésterv alaján szeretném csinálni:
Az napokban már minden nap ettem zöldséget, gyümölcsöt, ami réghez képest nagy javulás. Rengeteget iszom, természetesen mentes vizet és csökkentem az étkezések adagjait. Azt veszem észre, hogy már egy csirke szárnytól és kevés körettől is jól lakok, de sajnos bennem van a szokás, hogy újra és újra szedjek. Jelenleg ezt igyekszem megfékezni. : )
20:40 mondom, hogy szövegértelmezési problémáid vannak
de kis segítség: "18/L 180cm 95kg. Tudom, eléggé sok. " erre írtam, hogy nem egy tragédia, ha 160 cm lenne, az más, akkor tényleg elég sok...de neki van 15 kg feleslege, ha sportol szépen le fog menni neki ;), ahogy írtam is, bocs, hogy biztatni mertem ;)....a féltékenységi marhaságot nem tudom honnét vetted, de az tuti, hogy olyanokat értelmezel bele a szövegbe, aminek pont az ellenkezője van benne ;)
15 kg felesleg?
tehát egy 80 kgos nő az ideális???
na mindegy, te se egy csini csaj lehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!