Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kalóriát égetek ezzel?...

Hány kalóriát égetek ezzel? 18/L 172cm 74kg

Figyelt kérdés
végigcsinálom Rékának a 4x20 perces tornáit majd elmegyek futni kb fél órát utána görkorcsolyázok kb 40-50 percet majd még bicajozok is 40-50 percet... barátnőmmel szoktunk járni heti 3-4-5x és így hamar eltelik az idő.... ma kicsit többet ettem mint máskor kb 2000kcalt:S ezzel a tornával kb hány kalóriát égetek el?
2010. jún. 28. 19:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha egy nap csinálad az összest akkor :

Futás : 235 Kcal

Görkori : 456 Kcal

Réka torna : 700 Kcal

Különben én 2000 kalóriával fogyózok :-)

2010. jún. 28. 19:19
 2/5 A kérdező kommentje:
szerintem a futás több vagy tévedek? én legalábbis mindig is azt gondoltam.. és amúgy igen 1 nap szoktam este így folyamatosan... illetve a réka tornából csak 2 részt szoktam de most az összeset gondoltam végigcsinálni, tehát több mint 3 órát végigmozgok...
2010. jún. 28. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Elnézést, futás helyett kocogást vettem, szóval igazad van

Nos, a futásnál azért számit, hogy milyen gyorsasággal futsz

6,7 mérföld/órával 2582 kcal- t égetsz el ( 1 mérföld = 1,6 km )

Ez egy közepes sebesség futásnál, ennél van 3 lassúbb lehetőség és 3 gyorsabb lehetőség, de nem tudom, hogy te milyen gyorsan futsz.

A korcsolyázás biztos jó

Réka/óra : 548 Kcal, tehát 2 óra 1095 Kcal , fél óra : 274 Kcal és igy tovább, hármasszabállyal kitudod számolni

( Első )

2010. jún. 28. 19:35
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:) a kocogásnál gyorsabban futok olyan 9-10 km/ órával..:)
2010. jún. 28. 19:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a kocogás jobb!! Mert tovább bírod és köztudottan szálkásít-vékonyít.Persze kinek mi esik jól:)) A lényeg a mozgás.)

Sok sikert!!

2010. jún. 28. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!