Ha egyik nap víznapot tartok másiknap meg olyan 100 kcalt eszem akkor mennyit fogyok egy hónap alatt?
Figyelt kérdés
Lécci a kérdésre válaszoljatok:) Ne csak kezdjetek hülyézni meg ilyenek...2010. jún. 28. 18:54
11/18 anonim válasza:
figyelj én akkor nagyon buta voltam, mert normális súlyom volt 45 kg a 156 centimhez erre nem tudom miért, de talán az, h elvesztettem a munkahelyemet és valahogy lelkileg gyötörtem saját magamat azzal, h na majd én keveset eszek ja és nem arról van szó, h nem volt mit, mert édesanyámhoz költöztem utána! Na a lényeg 45 kg-ról mentem le 39-re úgy néztem ki, mint egy csontváz egy halott, de szó szerint és a legdurvább, h én ezt észre se vettem szó szerint nem érdekelt inkább depis voltam szerintem! Nem kötöttem ki kórházban, mert mikor az egyik legjobb barátom meglátott sírva fakadt na akkor jöttem rá, h hopp ennyire borzasztó! Na a lényeg ez helyrerázott és bár még mindig nem vagyok 45 kg, de 43 igen! Egyél minimum 1200 kcalt és tornázz! Jó tanács hidd el!
12/18 A kérdező kommentje:
Miért mi lett ?:S És amúgy te is ezt csináltad?
2010. jún. 28. 19:32
13/18 A kérdező kommentje:
ja semmi ,nem láttam ,h írtál
2010. jún. 28. 19:33
14/18 A kérdező kommentje:
Hát biztos rossz lehetett neked az az időszak :( De én megállok mikor már "csont" lennék ,mert nekem az nem tetszik. Csak jó lenne vékonyabbnak lenni.
2010. jún. 28. 19:34
15/18 anonim válasza:
de ezt na azzal érd el, h koplalsz és még az egészségügyi dolgokról nem is írtam! bár én mikor ezt leírtam a 100 kcal-t láttam nem pedig a javítottat mindenesetre írj össze magadnak egy jó étrendet sportolj és hidd el le fognak menni a kilók! Sok Sikert!
16/18 A kérdező kommentje:
Köszi :) Hát az a baj ,hogy nem vagyok túlsúlyos így elég nehezen megy..:S:( Bármit csinálok nem használ semmit .
2010. jún. 28. 19:39
17/18 anonim válasza:
és hogyha hagynád ezt a víznapos dolgot? reggelire eszel rendesen, ha tanulsz akkor úgyis későn kelsz a nyáriszünet miatt, ha dolgozol akkor ez nem játszik. na szóval. lenne egy olyan napod, amikor reggelizel normálisan, de nem péksüti meg hasonlók hanem zöldség, gyümölcs, teljeskiőrlésű kenyér, zabpehely vagy ilyesmi. utána meg csak iszol, zöldteát és vizet, másik nap pedig többet eszel, de az 1000 kcal lehet nyugodtan 1500 is, mellette sportolj és igyál sokat. de én még ezt is nagyon durvának tartom...
18/18 A kérdező kommentje:
ez jó ötlet ,erre már én is gondoltam :) A reggelit nem kéne kihagyni . Hát én bírom ,mert így sem vagyok sosem éhes . Köszi a tippet :)
2010. jún. 29. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!