1500 kalória bevitele kb. jó fogyókúrához?
Figyelt kérdés
Van kb. 15 kiló feleslegem, nincs megszabva, hogy mikorra fogyjak le, inkább szépen lassan szeretnék fogyni. 1500 kalória jó ehhez? Napközben inkább ülőmunkát végzek, persze, amikor tehetem, mozgok (busz helyett gyaloglás, lift helyett lépcső, házimunkák, stb.), emellett naponta, max kétnaponta fér bele este egy-egy óra sport.2010. jún. 28. 18:25
1/13 anonim válasza:
Ezzel heti fél kilót le tudsz adni szerintem. Helyes, hogy nem sietsz:) És azért 1500kcalba sokminden belefér (én is 1500kcalt eszem, és 120-150g szénhidrátot). Estére viszont ne egyél olyat, amibe sok szénhidrát van. Ha ezt betartod, és heti 34x lenyomsz 1 óra sportot, akkor szépen fogsz fogyatkozni:)
2/13 Tila_Tequila válasza:
Szerintem nagyon jó! :)
Te legalább nem akarsz hamar fogyni. Így nem lesz megereszkedve a bőröd sem :)
Sok sikert!
3/13 anonim válasza:
tök jó, tök jó....:S
egyáltalán hány kg vagy, milyen magas, hány éves, mit sportolsz, mennyi a napi átlagos energiaszükségleted?
4/13 Tila_Tequila válasza:
Leírta, hogy 15 kg-t kell fogynia (nehéz kilogikázni...), és hogy sportol is, leírta, hogy mennyit.
5/13 anonim válasza:
Tilácska a te logikád kritikán aluli....
6/13 Tila_Tequila válasza:
Ne haragudj, de leírt mindent :)
Várj kimásolom neked, kedves:
Van kb. 15 kiló feleslegem = szóval kb 70 kg
emellett naponta, max kétnaponta fér bele este egy-egy óra sport. = ezt gondolom meg tudod érteni. :)
7/13 Tila_Tequila válasza:
Hogy hány éve,s szerintem 70 kg-nál nem számít, és annyira a magasság sem.
Te meg itt oltogatsz.. Áhháhá :D
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem akarok gyorsan fogyni, mert ráérek, és nem akarom visszaszedni sem, meg beteg lenni sem szeretnék. A linket is köszönöm, megnézem eszerint mennyit kellene ennem.
2010. jún. 28. 18:48
9/13 A kérdező kommentje:
Heti fél kiló az nagyon jó lenne. :)
2010. jún. 28. 18:48
10/13 A kérdező kommentje:
Egyébként 22 vagyok, 75 kiló, és 165 cm, de arányosan oszlik el rajtam, szerintem nem látszom nagyon kövérnek, de elég telt vagyok.
2010. jún. 28. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!