Nem értem, miért nem fogyok?
Figyelt kérdés
Április közepe óta tornázok.(Rubint Réka)Fogytam is eleinte.Nemrég kezdtem még többet tornázni, és egészségesebb ételeket enni(kb 1 hónapja se csoki, se egyébb nasi) Mégis felszedtem 2 kgot:(2010. jún. 28. 18:24
3/6 anonim válasza:
Ne mérd magad!!!!! Befolyásol! Tudom, én is így voltam, aztán hónapig nem mértem magam és hónap után csak lestem mennyit fogytam. Próbáld ki! Ne azon járjon az eszed hýn kg vagy, hanem hogy nézel ki! A kg nem számít!
4/6 anonim válasza:
Miket ettél, az alapján könnyebb lenne megmondani. Könnyen lehet, h. a 2 kiló az izom, de az nem baj, mert formálódsz. ;)
5/6 A kérdező kommentje:
Zöldséget, gyümölcsöt, müzlit meg leveseket:)
2010. jún. 29. 14:10
6/6 anonim válasza:
Ajaj, akkor az nem izom, hanem zsír. A kajálással vannak a gondok és hiába sportolsz mellé, akkor is hízol. Ez az izomvesztés miatt van. Az életmódod alapján nem fogyókúrázol, hanem koplalsz és ez izomvesztéssel jár - még szívizom is.
Ezt a cikket ajánlom elolvasásra ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!