Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó ha ezt eszem estére?

Jó ha ezt eszem estére?

Figyelt kérdés

Késő estig dolgozom egy pékségben, este 10-re érek haza általában.

Ilyenkor eléggé éhes vagyok (nap közben nem sok idom van enni)

Ilyenkor általában salátát szoktam enni( fejes saláta, uborka, paradicsom,hagyma) és ezt megszoktam locsolni egy kis natúr joghurtos “öntettel”.

Ehhez ehetek este 10-kor csirke husit, esetleg csirke pörköltet?

2018. dec. 29. 22:53
 1/6 anonim válasza:
15%
Ha nem vagy hízékony, meg sportolsz akkor mehet persze. Ha éhes vagy enni kell, mert akkor felborul az egész, ha nem eszel és akkor könnyebben hízol a következő étkezésnél mert tárolni fogja a felesleges ételeket a szervezeted, mert nem úgy eszel , ahogyan időzít a tested.
2018. dec. 30. 00:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Ehetsz este tízkor is csirkehúst, meg pörköltet, ha utána nem fekszel le azonnal, hanem legalább 3-4 óráig "fent" maradsz, azaz aktívan csinálsz valamit, takarítasz, vagy pakolászol, teregetsz, főzöl. A TV előtt döglés nem számít, akkor már inkább kevesebbet egyél.

Gondolom, ha este tízig dolgozol, akkor nem reggel nyolckor kezdesz.

2018. dec. 30. 08:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: igen, rendszeresen spprtolok, futok meg cardiozok egy héten 5-6 alkalommal.

Második: délelőtt eszem 2x minimum munka előtt, de délután kettő után (ekkor kezdek munkában) nem igazán van idom enni. Ezért kérdeztem hogy nem e baj ha este, mikor haza érek jó e ha egy kis salátát eszem csirke hússal.

Koszonom a válaszokat! :)

2018. dec. 30. 09:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem baj bármit ehetsz, nem az időpont a lényeg...
2018. dec. 30. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze, ezek eleve igen jók bármikor, s bármit ehetsz, ha ekkor érsz rá enni, hát ekkor. Van, aki közvetlenül lefekvés előtt tol be egy hatalmas vacsorát és fogy vele, nyilván nem mindenkinek esik ez jól, de ha te jól érzed magad kései vacsorával, miért ne? Az én alvásomat sem zavarta soha, ha 2-3-kor ettem éjjel, a kalóriabevitelemet kicsit jobban.
2018. dec. 30. 23:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. jan. 6. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!