Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki fogyott le kevés...

Valaki fogyott le kevés súlyból sokat? Ha igen akkor, hogyan?

Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 14:05
1 2
 1/15 anonim válasza:

Én igen, két-három évvel ezelőtt 63 kiló voltam, ez volt a legnagyobb súlyom, most 51 vagyok. Amúgy 163 centi magas.

Nem egy hét alatt dobtam le a felesleget, ugyanis nem ennyi idő alatt rakódott rám, de így az eredmény tartós lett, és igazából egy folyamat eredménye. Változtattam az életmódomon, és sok rossz szokást magam mögött hagytam.

Régebben volt, hogy kétszer ebédeltem, folyamatosan nassoltam, tömtem magamba a melegszenyákat, csokit, stb. és nem is igazán figyeltem arra, hogy mit eszek.

Aztán szépen lassan elhagytam a vacsorát, esetleg valami nagyon kicsi dolgot ettem helyette pl. almát. Teljesen kizártam a cukros italokat, helyette víz, tea (szigorúan csak mézzel, édesítővel vagy üresen). Rászoktam a zöld teára, ezt minden nap ittam, ez nagyban elősegítette a folyamatot. Persze néha bűnöztem én is. :) Valamint néha tornáztam, futottam, bár nem napi rendszerességgel.

Ma már nagyon odafigyelek az étrendemre, reggelire tudom ajánlani: egy fél alma feldarabolva egy joghurttal összekeverve, bele egy kis cukormentes müzli - nagyon finom. :) És ne egyél sokat egyszerre így beszűkül a gyomrod és alapból kevesebbet fogsz enni. A sok rost is fontos: zöldség és gyümölcsből minél többet fogyassz! :)

Sok sikert!

18/L

2010. jún. 28. 14:18
 2/15 anonim ***** válasza:

Kedves Első, a 163 cm-hez a 63 kg egyáltalán nem kevés.

Remélem, a kérdező is így érti, nem pedig 50 kilóról akar 40-re fogyni...

2010. jún. 28. 14:31
 3/15 anonim válasza:
Nem voltam kövér, sőt még molettnek sem mondható, arányosan volt jelen rajtam, csak nem voltam vékony. És igen, remélem nem 40 kilóra akar fogyni :D
2010. jún. 28. 14:33
 4/15 A kérdező kommentje:

első válaszoló: Köszönöm a választ :) Hát én nem vagyok egy nagy kajás és elég egészséges dolgokat eszem ,nem ezzel van a baj. Csak nem tetszem magamnak és vékonyabb szeretnék lenni .

második válaszoló : Hát ....:) 170 centi és 55 kg. Lehet másoknak ideális ,de én nem érzem jól magam így . És nem úgy akarok kinézni hogy csont és bőr vagyok ,csak vékonyabb szeretnék lenni.

2010. jún. 28. 14:37
 5/15 anonim ***** válasza:
Kérdező neked azt tudom ajánlani, hogy ne fogyokúrázz, ne sanyargasd magad mert ennél a súlynál felesleges. Számodra az lenne az ideális ha formálnád az alakod nem ha fogynál. Tornázz, fuss, ússz, bivajozz, amit szeretnél. Perzse az egészséges étkezés az sosem árt:) Én is hasonlo súllyal rendelkezem, arányaiban (166/52) és én is éppen gyúrok szép testre :))
2010. jún. 28. 14:44
 6/15 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) akkor gyúrok veled:D
2010. jún. 28. 14:57
 7/15 anonim ***** válasza:
na akkor hajrá:D én most megyek esőben futni:D
2010. jún. 28. 15:02
 8/15 anonim ***** válasza:
nincs is eső XD
2010. jún. 28. 15:07
 9/15 A kérdező kommentje:
ott lehet ,h már esik:) hát én meg elmegyek úszni :) Azt úgyis akartam ma .
2010. jún. 28. 15:16
 10/15 anonim ***** válasza:

Első, félreértettél, nem mondtam, hogy kövér voltál, csak hogy ilyen magassághoz nem kicsi a súly (hanem normális).

Viszont kérdező, a tied valóban kicsi, ami eddig még nem is lenne olyan tragikus, de ebből akarsz "sokat" fogyni. Ez viszont már baj. Egyáltalán nem kéne fogynod, de a sport sokat fog alakítani rajtad, ha nem vagy elégedett. De ismétlem: nem a kilókkal van a baj.

2010. jún. 28. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!