171cm-hez sok a 70 kg?
Figyelt kérdés
15/l2010. jún. 28. 11:47
1/21 anonim válasza:
Nézz a tükörbe. Ha zsíros lányt látsz akkor sok.
De extrém esetben lehet az is hogy baromi izmos vagy, igaz ennyire nem hiszem.
171 cm-hez a te korodban olyan 55-62 kg szerintem az ideális.
2/21 anonim válasza:
Nem sok. Mozogj sokat, és ne adj ilyenek véleményére.
3/21 anonim válasza:
Mi az, hogy "ilyenek"? Anyádék nem tanítottak meg az illemre?
Mellesleg még csak véletlenül sem a kérdésre válaszoltál.
4/21 anonim válasza:
15 éves vagy, a lányok általában olyan 16 éves koruk körül hirtelen megnyúlnak, így ne félj, ez még alakulhat, hiszen nem végleges még az alakod. Egyébként egy felnőtt nőnek ennyi cm-hez a 61 kg a nagyjából ideális.
5/21 A kérdező kommentje:
61 kg az nem kevés 1 kicsit?
2010. jún. 28. 12:04
6/21 anonim válasza:
75%!
Válaszom : "Nem sok!" - tehát válaszoltam a kérdésére.
A másik, hogy az ideális testsúlyt elérni csak koplalással lehet elérni a legtöbb embernél, mivel sokat befolyásol az alkati kérdés is. Ilyenek mit te, belebeszélik a 15 éves kis tinikbe, hogy fogyókúrázniuk kell, mert a BMI szerint az ideális testsúlyuk 48 kiló... most mondtam valamit. Felejtsük el egymást.
7/21 anonim válasza:
hiába vagytok ennyi fogyókúra ellenesek a 70 kg baromi sok még egy felnőttnek is, rengeteg az elhízott ember nem kell tovább bíztatni őket.
8/21 anonim válasza:
Utolsóval egyetértek..de ezen az oldalon a sok kövér mindig leirja hogy jobb mintha anorexiás lennél,de valojában nem jobb. Nem vagy extrém elhizott,de van rajtad egy 5-10 kiló felesleg
9/21 A kérdező kommentje:
Miért nem írjátok azt h sportoljak sokat és egyek egészséges ételeket?
2010. jún. 28. 12:19
10/21 anonim válasza:
Sportolj sokat és egyél egészséges ételeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!