Táplálkozási zavarral rendelkezők ti hogy lettetek azok? Mi váltotta ki?
Köszönjük a tömör választ első, hasznos volt...
Nálam a stresszes életmód.
Normálisan ettem, de sokmindent nem ehettem meg, így gondoltam az ízét legalább élvezhetem.
Nem tudtam teljesen kigyógyulni belőle, van, hogy még előjön.
Nem tudom hogy alakult ki. Mintha mindig is ott lett volna a háttérben. A szülés utáni depresszióval erősödött fel.
Az első pedig egy végtelenül primitív ember.
Nagyon korán kezdtem el noiesedni. Csak nekem volt a mellem is nagyobb az osztályban 8.ban. mindenki megjegyzéseket tett rám és szekált. Nem voltam az a félénk kislány , kialltam magamért és nagyon sok barátom volt de akkor is bántott belül hogy nem vagyok olyan mint a többiek. Így elkezdtem nem enni. Tökéletes akartam lenni és nem tudtam elfogadni magamat. Egyébként vékony voltam alkatra mindig , sosem volt túlsúlyom csak 1-2kiló.
Reggelire két szelet barna kenyeret ettem rengeteg zöldséggel. ebédre zoldseglevest vagy egy kevés húst. Délután és este pedig egy joghurtot. Ennyi volt a napi kajám.
Szépen lassan tönkrement a bokám, állandóan az evesrol almodtam, romlottak az eredményeim a gimibe és depressziós lettem. Kaptam gyógyszereket. Etvagynoveloket. Rettenetesen néztem ki.
Az anorexiából bulimia lett. Másra nem tudtam gondolni csak a kajára 0-24ben. Aztán nem tudtam lábra állni. Dokitol dokira mentünk anyámmal 14 évesen.. szakítottam az akkori barátommal és elvesztettem a kapcsolataimat. Nem érdekelt semmi.
Aztán észbe kaptam.... Egyik barátnőm mondta menjünk el edzeni. El is jártam nagyon sokáig fél évig folyamatosan talán és mellette lovagoltam is . Rendesen ettem sőt először kicsit meghiztam mert hónapokon át koplaltattam magam és a testem persze így reagált. Aztán szép izmos lettem , egészségesen eszek. Örülök már hogy nagy a mellem és jól nézek ki. 60kilo vagyok és 170cm. Tökéletesen érzem magam a testemben. A kapcsolatot újra felvettem a régi barátokkal és egyetemre mentem.
Akkor jöttem rá mekkora hülyeséget csinálok amikor már késő volt. Kellett hozzá az hogy szétment a bokám és észbe kapjak.
"Hogy lett egy szimpla diétából anorexia/bulimia?"
Szimpla diétából nem lesz anorexia/bulimia, egész más kell hozzá: nem stabil házasság, túlzott szülői elvárások, túlkorlátozás, túl sok stressz, ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!